fbpx

Rock Affligem 2023 onthult affiche

Rock Affligem 2023 onthult affiche met FleddyVorig jaar wist Rock Affligem al succesvol een comeback te maken na 13 jaar afwezigheid. Voor de editie van 2023 wil de organisatie de vaste afspraak op de festivalkalender bevestigen en heeft het nu ook beide podia weten te vullen voor het Hemelvaartweekend.

Vrijdag 19 mei ontvangt het festival Channel Zero, Fleddy Melculy, Mantah, Wildheart, Tim’s Favourite en de winnaar van de Rockrally op het hoofdpodium.

In de Dance Hall kan je weer terecht voor Age of Love met Mauro, Olivier Pieters, Phi Phi, Red D, Jaydee, Mr Sam, Da Hool en Zolex. Een dag later staan Regi, Bart Peeters, Flip Kowlier, Vive La Fête, The Kids, Oproer en Devonport op de Main Stage. In de Dance Hall kan je terecht voor een stevige afterparty.

Rock Affligem 2023 vindt plaats op vrijdag 19 en zaterdag 20 mei op de tradionele Bellekoutersite in Affligem. Tickets voor Rock Affligem zijn beschikbaar via de website, waar een combiticket 67,70 euro kost. Er zijn ook dagtickets aan 37,70 euro voor vrijdag of 47,70 euro voor zaterdag. Helaas voorziet de organisatie geen camping voor deze editie.

Rock Affligem 2023
Rock Affligem 2023