fbpx

The Dillinger Escape Plan en meer voor Lokerse Feesten 2024

The Dillinger Escape Plan en meer voor Lokerse Feesten 2024De metaldag van de Lokerse Feesten 2024 vindt dit jaar uitzonderlijk plaats op dinsdag 6 augustus. Het is al een tijdje bekend dat Korn bovenaan de affiche staat en ze gaan het gezelschap krijgen van The Dillinger Escape Plan die terugkeren naar het podium met originele zanger Dimitri Minakakis. Zij vieren dan de 25e verjaardag van debuutplaat ‘Calculating Infinity’ Eerder die dag zakken ook Nova Twins, Wargasm en The Warning af naar Lokeren.

The Dillinger Escape Plan en meer voor Lokerse Feesten 2024Eerder was al bekend dat Clouseau en Regi de Lokerse Feesten 2024 openen op vrijdag 2 augustus. Een dag later is het dansen geblazen met The Roots en veel meer. Op maandag staan Pixies en Richard Ashcroft op het festival en woensdag komen Chris Isaak en Richard Hawley naar Lokeren. Op donderdag zakt The Prodigy af naar de Grote Kaai en Massive Attack keert op zaterdag 10 augustus nog eens terug naar België. Afsluiten doen ze in Lokeren met een popfestijn van Oscar & The Wolf en Anne-Marie.

De 49e editie van de Lokerse Feesten vindt plaats van vrijdag 2 augustus tot en met zondag 11 augustus 2024 aan de Grote Kaai in Lokeren. De verkoop voor dinsdag 6 augustus is beschikbaar via de website waar tickets 69 euro kosten per stuk. Inmiddels is ook de combiticketverkoop gestart waar je 10 dagen festival voor amper 250 euro kan aankopen.

The Dillinger Escape Plan en meer voor Lokerse Feesten 2024
The Dillinger Escape Plan en meer voor Lokerse Feesten 2024