fbpx

Mumford & Sons vervangt Stromae op Rock Werchter 2023

Mumford & Sons vervangt Stromae op Rock Werchter 2023De kogel is door de kerk. Er is een vervanger gevonden voor onze maestro, die noodgedwongen moest afzeggen wegens gezondheidsredenen. Niemand minder dan Mumford & Sons zal de headline-spot van Stromae innemen op donderdag 29 juni.

Een aangename verrassing van de organisatie, die duidelijk kosten nog moeite hebben gespaard om een vervanger van formaat te strikken.

Ook Froukje en Berre hebben nog een plekje op de affiche van Rock Werchter 2023 bemachtigd. Froukje neemt de plaats van Nathaniel Rateliff & The Night Sweats over en staat donderdag 29 juni op de Main Stage. Berre komt een dag later KluB C openen.

Rock Werchter 2023 onthult timetable met één extra naamEerder maakte de organisatie al toppers bekend waaronder Stormzy op donderdag 29 juni. Een dag later hebben Red Hot Chili Peppers en Editors een afspraak met het festival. Oscar & The Wolf en Muse zakken af naar Werchter op zaterdag 1 juli. Arctic Monkeys en Queens of the Stone Age sluiten de laatste festivaldag af. De timetable en mobiele apps voor Rock Werchter 2023 staan ondertussen ook online. Het festival zal vanaf dit jaar cashless zijn.

Rock Werchter 2023 vindt plaats in het Festivalpark van Werchter van donderdag 29 juni tot en met zondag 2 juli. De ticketverkoop is beschikbaar via Ticketmaster. Alle ticketinformatie voor Rock Werchter 2023 kan je hier terugvinden. Inmiddels zijn de dagtickets voor zaterdag en zondag uitverkocht en ook de voorraad combitickets is uitgeput.

Rock Werchter 2023 Tickets

Mumford & Sons vervangt Stromae op Rock Werchter 2023
Mumford & Sons vervangt Stromae op Rock Werchter 2023
Rock Werchter 2023
Rock Werchter 2023