fbpx

Meer dan 20 nieuwe namen voor Lokerse Feesten 2023

Meer dan 20 nieuwe namen voor Lokerse Feesten 2023Je zou het niet zeggen, maar de zomer nadert razendsnel. De organisatie van de Lokerse Feesten 2023 moet dus een versnelling hoger schakelen. Met meer dan 20 nieuwe namen krijgt het programma een stevige boost. Zo noteren we eindelijk de eerste namen voor zaterdag 5 augustus met Rag’n’Bone Man. Kungs, De Jeugd Van Tegenwoordig, Xink en Glints. In de kelder staan Mayorga en Jack Vamp & The Castle Of Creep.

Meer dan 20 nieuwe namen voor Lokerse Feesten 2023Vive La Fête en The Waeve vervoegen Placebo op maandag 7 augustus en een dag later komt Joe Goddard enkele plaatjes draaien wanneer ook Blur naar Lokeren komt. Op woensdag 9 augustus viert Cypress Hill een legendarische plaat en nu zijn ook Jazz Brak en Kleine Crack & Slagter uitgenodigd voor dat feestje. Stone, Lander & Adriaan en Tsar B worden dan weer toegevoegd bij Balthazar en Wilco op donderdag.

Meer dan 20 nieuwe namen voor Lokerse Feesten 2023Het laatste weekend noteerden we al de komst van Skunk Anansie, maar onder de sporthal is er de traditionele Cherry Moon night. Daar staan CJ Bolland, Dimitri Cooman, Franky Kloeck, Ghost, Mike Thompson & Alain Faber, T-Quest en Youri Parker achter de platendraaier.

Eerder was ook al bekend dat Goldband en The Opposites de Lokerse Feesten 2023 openen met een Nederlands feestje op vrijdag 4 augustus. Op de tradionele Zondagse metaldag staan Bullet For My ValentineMegadeth en Within Temptation. Vrijdag 11 augustus is er dan weer een Vlaams feestje.

De 48e editie van de Lokerse Feesten vindt plaats van vrijdag 4 augustus tot en met zondag 13 augustus 2023 aan de Grote Kaai in Lokeren. De voorverkoop voor zaterdag 5 augustus loopt vanaf zaterdag 13 mei om 10u via de website. Vanaf dan gaan ook de Club StuBru tickets in verkoop. Er zijn ook tickets voor de VIP-zone aan 135 euro en echte diehards kunnen een combiticket kopen aan 230 euro. Je kan al Food&Drink tickets aankopen aan 30 euro voor 10 bonnetjes. Vanaf dit jaar moeten ook kinderen onder de 12 jaar in het bezit zijn van een betalend ticket.

Meer dan 20 nieuwe namen voor Lokerse Feesten 2023
Meer dan 20 nieuwe namen voor Lokerse Feesten 2023
Affiche Lokerse Feesten 2023
Affiche Lokerse Feesten 2023