fbpx

Pennywise en Bizkit Park op Lokerse Feesten 2023

Bizkit Park op Lokerse Feesten 2023Het was al even geleden dat we nog nieuwe namen noteerden voor de Lokerse Feesten 2023. Het mooie lenteweer brengt daar meteen verandering in met de aankondiging van Pennywise en Bizkit Park voor woensdag 9 augustus. Pennywise was eerder al aangekondigd als headliner voor Brakrock 2023. Eerder was ook al een eerste naam bekend voor de kindernamiddag. Zo komt Camille op zaterdagmiddag 12 augustus naar de Grote Kaai.

Pennywise op Lokerse Feesten 2023Goldband en The Opposites openen de Lokerse Feesten 2023 met een Nederlands feestje op vrijdag 4 augustus. Op de tradionele Zondagse metaldag staan Bullet For My ValentineMegadeth en Within Temptation. Een dag later heeft Placebo een afspraak met het festival en op dinsdag 8 augustus komt Blur naar Lokeren. Op woensdag komt Cypress Hill een legendarische plaat vieren. Balthazar en Wilco staan donderdag 10 augustus aan de Grote Kaai. Vrijdag 11 augustus is dan weer een Vlaams feestje. Het laatste weekend noteren we komst van Skunk Anansie.

De 48e editie van de Lokerse Feesten vindt plaats van vrijdag 4 augustus tot en met zondag 13 augustus 2023 aan de Grote Kaai in Lokeren. De voorverkoop voor woensdag 9 augustus loopt via de website waar tickets 50 euro kosten. Er zijn ook tickets voor de VIP-zone aan 135 euro en op 1 april start ook de combiticket verkoop aan 220 euro. Je kan al Food&Drink tickets aankopen aan 30 euro voor 10 bonnetjes. Vanaf dit jaar moeten ook kinderen onder de 12 jaar in het bezit zijn van een betalend ticket.

Pennywise en Bizkit Park op Lokerse Feesten 2023
Pennywise en Bizkit Park op Lokerse Feesten 2023