fbpx

Timetable Suikerrock 2023 online

SuikerrockMet het online zetten van de timetable kan het aftellen naar Suikerrock 2023 beginnen. Zo zijn ook de laatste namen bekend voor de twee nieuwe podia The Cube en The Palace. Zo tellen we verspreid over 3 podia niet minder dan 55 acts. Vanaf dit jaar betaal je drank en eten niet meer met traditionele jetons, maar met digitale Cubes.

SuikerrockOp vrijdag 4 augustus staan Bazart, GoldbandSean Paul, Coely en meer op het Tiense festival, een dag later is het de beurt aan Bastille, ArsenalFranz Ferdinand, Goose en anderen. Zondag is het dan weer de tradionele familiedag.

Eerder wist de organisatie al mee te delen dat na 34 edities tijdens het wisselweekend van juli en augustus, het festival een weekje zal opschuiven.

Suikerrock 2023 vindt plaats op het Bietenplein aan de achterzijde van de Tiense suikerfabriek op vrijdag 4, zaterdag 5 en zondag 6 augustus. Tickets voor Suikerrock 2023 zijn beschikbaar via de website aan 140 euro. Alle dagkaarten zijn nu ook te koop aan 60 euro of voor de jongeren onder ons aan 15 euro.

Timetable Suikerrock 2023
Timetable Suikerrock 2023