fbpx

Lokerse Feesten 2023 dropt 35 nieuwe namen

Punkrockdag Lokerse Feesten 2017De festivalzomer begint op volle toeren te draaien. Dat is ook de organisatie van de Lokerse Feesten 2023 niet ontgaan. Het festival heeft maar liefst 35 nieuwe namen aangekondigd. Zo openen Goldband en The Opposites de Lokerse Feesten met een Nederlands feestje op vrijdag 4 augustus. Nu hebben ook Used, Parsa, Opgekonkerd, Offensief b2b Krabi, Vieze Asbak en Gladde Paling een uitnodiging ontvangen voor de Grote Kaai.

Lokerse_TicketsZaterdag 5 augustus komt Rag’n’Bone Man naar Lokeren. Die dag zien we ook Lightspeed, Sea, John Noseda, David Vunk en Jeroen Delodder in de kelder van Studio Brussel verschijnen. Op de tradionele metaldag met Bullet For My Valentine, Megadeth, Within Temptation zal Goe Vur In Den Otto de zwaarste dag afsluiten. Een dag later heeft Placebo een afspraak met het festival, The Whatevers en Pip Blom mogen die dag ook in hun agenda noteren.

Lokerse FeestenOp dinsdag 8 augustus komt Blur naar een uitverkochte Grote Kaai en daar zullen Stijn Van De Voorde & Thibault Christiaensen bij zijn. Op woensdag komt Cypress Hill een legendarische plaat vieren en heeft Pennywise een dubbeldate met ons land. Die woensdag maken ook Eppo Janssen, Meltheads en Bulls On Parade hun opwachting. Balthazar en Wilco staan donderdag 10 augustus op het festival, net zoals Silver Sisters, Stijn plays Prince en Jeroen Delodder met zijn Disco Donderdag. Voor deze dag is er nog een plekje over, dat binnenkort ingevuld zal worden.

Lokerse FeestenVrijdag 11 augustus is er dan weer een Vlaams feest, maar in Club StuBru zal het er iets heftiger aan toe gaan met Vunzige Deuntjes, Hef, Adf Samski, Unregular, Eagl en Shoarma Soundsystem van Nadiem Shah, Imran Shah en Hakim Chatar. Voor het laatste weekend noteren we komst van Skunk Anansie en de traditionele Cherry Moon night.

Tiësto zal dan weer het slotfeest verzorgen op zondag 13 augustus en ook Jax Jones, Yves Deruyter, DJ Licious, Jan Vercauteren, Krtm, Mati Drome, Klaps nemen plek achter de draaitafels.

De 48e editie van de Lokerse Feesten vindt plaats van vrijdag 4 augustus tot en met zondag 13 augustus 2023 aan de Grote Kaai in Lokeren. Tickets voor de Lokerse Feesten 2023 zijn beschikbaar via de website, maar dagtickets voor 4 en 8 augustus zijn uitverkocht. Er zijn ook tickets voor de VIP-zone vanaf 135 euro en echte diehards kunnen een combiticket kopen aan 230 euro. Je kan al Food&Drink tickets aankopen aan 30 euro voor 10 bonnetjes. Vanaf dit jaar moeten ook kinderen onder de 12 jaar in het bezit zijn van een betalend ticket.

Lokerse FeesteLokerse Feesten 2023 dropt 35 nieuwe namenn 2023
Lokerse Feesten 2023 dropt 35 nieuwe namen