fbpx

Sylvie Kreusch maakt affiche Lokerse Feesten 2023 compleet

Sylvie Kreusch maakt affiche Lokerse Feesten 2023 compleetEr stond nog een plekje open op de affiche voor de Lokerse Feesten 2023. Met de komst van Sylvie Kreusch op donderdag 10 augustus is het programma voor komende editie compleet!

Zo kan de organisatie het aftellen starten naar begin augustus voor de 48e editie van het festival.

Pennywise op Lokerse Feesten 2023Goldband en The Opposites openen de Lokerse Feesten 2023 met een Nederlands feestje op vrijdag 4 augustus. Zaterdag 5 augustus komt Rag’n’Bone Man naar Lokeren. Op de tradionele metaldag staan Bullet For My Valentine, Megadeth en Within Temptation. Een dag later heeft Placebo een afspraak met het festival en op dinsdag 8 augustus komt Blur naar Lokeren. Op woensdag komt Cypress Hill een legendarische plaat vieren en heeft Pennywise een dubbeldate met ons land.

Balthazar en Wilco staan donderdag 10 augustus aan de Grote Kaai. Vrijdag 11 augustus is dan weer een Vlaams feestje en voor het laatste weekend noteren we komst van Skunk Anansie en de traditionele Cherry Moon night. Tiësto zal dan weer het slotfeest verzorgen op zondag 13 augustus.

De 48e editie van de Lokerse Feesten vindt plaats van vrijdag 4 augustus tot en met zondag 13 augustus 2023 aan de Grote Kaai in Lokeren. Tickets voor de Lokerse Feesten 2023 zijn beschikbaar via de website, maar dagtickets voor 4 en 8 augustus zijn uitverkocht. Er zijn ook tickets voor de VIP-zone vanaf 135 euro en echte diehards kunnen een combiticket kopen aan 230 euro. Je kan al Food&Drink tickets aankopen aan 30 euro voor 10 bonnetjes. Vanaf dit jaar moeten ook kinderen onder de 12 jaar in het bezit zijn van een betalend ticket.

affiche Lokerse Feesten 2023
affiche Lokerse Feesten 2023