fbpx

Heideroosjes vervangt Bad Religion op Lokerse Feesten 2022

Heideroosjes vervangt Bad Religion op Lokerse Feesten 2022De organisatie van de Lokerse Feesten 2022 heeft een waardige vervanger gevonden voor Bad Religion. De Nederlandse punkrockband Heideroosjes zal de plaats innemen op de  Lokerse punkrockdag.

Maandag staan ook nog Flogging Molly, The Interrupters, Sons en Anti-Flag op het podium aan de Grote Kaai.

De Lokerse Feesten gaan morgen van start! Verken nu al het festivalterrein, neem je tickets bij de hand, vergeet je timetable niet of download de app waar je alle festivalinformatie bij de hand hebt.

Punkrockdag Lokerse FeestenZwangere Guy en Damian Marley krijgen de eer om de Lokerse Feesten 2022 te openen. Black Eyed Peas hebben een afspraak op zaterdag 6 augustus. Ook de metalzondag met Judas Priest en de punkrockdag met Flogging Molly zijn dit jaar weer van de partij. Kings of Leon met The Vaccines komen op dinsdag 9 augustus. Een dag later brengen Snow Patrol en The Afghan Whigs dan weer leven in de keet.

Donderdag 11 augustus is het de beurt aan Bazart en andere sfeerbeheerders. Kraftwerk en 2ManyDjs trekken dan weer het 2e feestweekend op gang. Op zaterdag 13 augustus kleurt de Grote Kaai Vlaams en Louis Tomlinson sluit de Lokerse Feesten 2022 af.

De 47e editie van de Lokerse Feesten vindt plaats van vrijdag 5 augustus tot en met zondag 14 augustus 2022 op de Grote Kaai in Lokeren. Tickets voor de Lokerse Feesten zijn beschikbaar via de website waar je ook Food&Drink tickets kan kopen aan 30 euro per 10 stuks of een plekje op de camping vanaf 14 euro per dag. Je kan aan de inkom de avond zelf steeds tickets kopen zolang deze beschikbaar zijn.