fbpx

Damian Marley en meer voor Lokerse Feesten 2022

Damian Marley en meer voor Lokerse Feesten 2022De organisatie van de Lokerse Feesten 2022 heeft er zin in! Maandagochtend kregen we alweer nieuwe namen voorgeschoteld. De openingsavond was nog een lege plek op de tiendaagse, daar komt nu verandering in met de komst van Damian ‘Jr Gong’ Marley, t Hof Van Commerce, Joost en Lokeraar Chuki Beats. In Club StuBru verwelkomen we Chibi Ichigo en Ramzi naast de reeds eerder aangekondigde Dikke en Used.

DJ Licious zorgt dan weer voor de afterparty van Black Eyed Peas. High Hi, Sevn Alias, K1D, Sor, Nico Morano en Axel Haube zakken die dag af naar de kelder.

Punkrockdag Lokerse Feesten 2017Eerder wisten we dat Kraftwerk op vrijdag 12 augustus komt en Kings of Leon op dinsdag 9 augustus. Snow Patrol brengt dan weer leven in de keet op woensdag 10 augustus.

Op zaterdag 13 augustus kleurt de Grote Kaai Vlaams en Louis Tomlinson sluit de Lokerse Feesten af. Ook de metaldag en punkrockdag zijn dit jaar weer van de partij.

De 47e editie van de Lokerse Feesten vindt plaats van vrijdag 5 augustus tot en met zondag 14 augustus 2022 op de Grote Kaai in Lokeren. Tickets voor vrijdag 5 augustus zijn meteen beschikbaar via de website, waar tickets €35 kosten. Hiermee zijn alle tickets voor de Lokerse Feesten in verkoop en er zijn ook combitickets te koop voor 10 dagen Lokerse Feesten aan €190.