fbpx

Een vervanging, The Milk Factory en North West Walls voor Rock Werchter 2022

Sloper Rock Werchter 2022Ook Rock Werchter 2022 blijft niet gespaard van annulaties. Deze keer laat Poorstacy weten dat hij niet afzakt naar het Festivalpark van Werchter. Sloper met Cesar Zuiderwijk van Golden Earring en Triggerfinger drummer Mario Goosens nemen die plaats op zaterdag 2 juli in. Wie niet kan wachten, kan Sloper komende vrijdag reeds ontdekken op Graspop.

Ook nieuw in het festivalpark is The Milk Factory! Zo kunnen ook nieuwe mama’s genieten van een dagje festival Werchter. Geef je borstvoeding en wil je graag afkolven op het festivalterrein, dan kan dat in een speciaal daarvoor voorziene tent.

Daar is alles aanwezig om te kunnen afkolven, reinigen en veilig op te bergen in een kluisje of koelkast. Het afkolftoestel, zakjes en flesjes dien je wel zelf mee te brengen.

North West Walls Rock WerchterVoor de kunstliefhebbers is er ook een update. Na drie jaar krijgen de containers in het festivalpark een nieuw kleedje. Editie zeven van North West Walls werd onder handen genomen door Jabi Corte, Paola Delfin, Federica Furbelli, Irene Lopez Leon, Alex Maksiov en Zenith. Vanaf Werchter Boutique kunnen festivalgangers de kunstwerken bewonderen, na de festivals in Werchter zijn de werken één jaar lang te bezichtigen in het Festivalpark.

Toppers die de affiche van komende editie sieren zijn Pearl Jam, The War on Drugs, Metallica, Imagine Dragons, The Killers en Red Hot Chili Peppers. De timetable staat al een tijdje online en de campings of parkings kan je ook al verkennen.

Rock Werchter 2022 vindt plaats van donderdag 30 juni tot en met zondag 3 juli in het Festivalpark van Werchter. De ticketverkoop loopt via Ticketmaster, maar helaas zijn 67.000 combitickets en vier keer 21.000 dagtickets de digitale deur uit.

Rock Werchter Ticketmaster tickets