fbpx

Ontdek de Rock Werchter 2022 campings en parkings

Ontdek de Rock Werchter 2022 campings en parkingsDe weg kwijt na een zware festivaldag? Prent dan nu al de omgeving van Rock Werchter 2022 in je hoofd, met alle campings en parkings rond het Festivalpark van Werchter.

Heb je nog geen ticket voor de camping? Wees dan snel, want er zijn alleen nog tickets beschikbaar voor Camping Regular.

Ontdek de Rock Werchter 2022 campings en parkings met The Hive

The Hive biedt volgens de organisatie net dat beetje extra met elke avond feest In Central Park. Het is de enige camping die de deuren opent vanaf woensdag 29 juni om 14u tot maandag 4 juli om 12u. Nood aan extra ruimte? The Hive My Space wordt aangeboden in verschillende afmetingen, met of zonder reeds opgestelde tent.

Mag het voor jou nog meer zijn? The Hive Resort is een rustige luxecamping vlakbij het festival. Een comfortabele kampeerervaring in reeds opgestelde accommodatie van tipi’s tot luxe lodge’s. Ontdek alle beschikbare packages hier.

Ontdek de Rock Werchter 2022 campings en parkings met een pintjeEr worden ook verschillende Camping Regular voorzien: A1, C3 en C7. Deze campings worden uitgebaat door lokale verenigingen en zijn open van donderdag 30 juni om 8u tot maandag 4 juli om 12u.

Toppers die de affiche van komende editie sieren zijn Pearl Jam, The War on Drugs, Metallica, Imagine Dragons, The Killers en Red Hot Chili Peppers.

Rock Werchter 2022 vindt plaats van donderdag 30 juni tot en met zondag 3 juli in het Festivalpark van Werchter. De ticketverkoop loopt via Ticketmaster, maar helaas zijn 67.000 combitickets en vier keer 21.000 dagtickets de digitale deur uit.

Rock Werchter Ticketmaster tickets

Rock Werchter 2022 campings en parkings
Rock Werchter 2022 campings en parkings