fbpx

Lokerse Feesten kleurt Vlaams op zaterdag 13 augustus

Lokerse Feesten kleurt Vlaams op zaterdag 13 augustus met Clousau, De Kreuners, CPeX en Regi live

Ook de Lokerse Feesten leven toe naar de Ronde van Vlaanderen en kleurt Vlaams op zaterdag 13 augustus. Dan brengt de organisatie een fijne selectie van Vlaamse artiesten naar Lokeren.

Zo staan Clouseau, De Kreuners, CPeX en Regi met een live set op het programma .

Lokerse Feesten kleurt Vlaams op zaterdag 13 augustus met KindernamiddagDe tweede zaterdag van het festival is het tradioneel een kindernamiddag. Voor de kleinere festivalgangers zakken dit jaar K3 en LikeMe af naar de Grote Kaai in Lokeren.

Uit eerdere berichtgeving weten we dat Kraftwerk op vrijdag 12 augustus komt en Kings of Leon op dinsdag 9 augustus. Snow Patrol brengt dan weer leven in de keet op woensdag 10 augustus. Black Eyed Peas hebben een afspraak met het festival op zaterdag 6 augustus.

De 47e editie van de Lokerse Feesten vindt plaats van vrijdag 5 augustus tot en met zondag 14 augustus 2022 op de Grote Kaai in Lokeren. De voorverkoop voor zaterdagavond 13 augustus is reeds beschikbaar via de website, waar tickets €48 kosten. Tickets voor de kindernamiddag kosten €15. Er zijn ook combitickets te koop voor 10 dagen Lokerse Feesten aan €190.