fbpx

Lokerse Feesten 2022 strikt Snow Patrol

Snow PatrolWAT EEN ZOMER! Niet alleen wij, maar ook heel wat internationale bands hebben er zin in om de Belgische festivals af te schuimen. Zo tekende Snow Patrol eerder al present voor Rock Werchter en Pukkelpop. Vandaag werd bekend gemaakt dat ze op woensdag 10 augustus ook hun opwachting maken op de Grote Kaai tijdens de Lokerse Feesten 2022.

Alsof dat nog niet genoeg was, stranden diezelfde dag The Afghan Whigs na een jarenlange afwezigheid opnieuw in ons mooie Belgenland. Ook blues-rocker Seasick Steve en Portland zullen hun opwachting maken in Lokeren. Deze laatste met exclusief nieuw materiaal.

Eerder wist de organisatie al Kraftwerk aan te kondigen op vrijdag 12 augustus en Kings of Leon voor dinsdag 9 augustus. Morgen nog meer nieuwe namen en informatie over de combitickets.

De 47e editie van de Lokerse Feesten vindt plaats van vrijdag 5 augustus tot en met zondag 14 augustus 2022 aan de Grote Kaai in Lokeren. De voorverkoop start zaterdag 12 maart om 10u via de website waar tickets 42 euro kosten.