fbpx

Louis Tomlinson sluit Lokerse Feesten 2022 af

Louis Tomlinson sluit Lokerse Feesten 2022 afAlweer een dag die de organisatie aan het opvullen is voor het tiendaagse festival in Lokeren. Zondag 14 augustus komt Louis Tomlinson naar de Lokerse Feesten. Ook The Snuts, Saint Motel, Meau zijn aanwezig op het festival. Voor de iets oudere festivalganger: Louis Tomlinson was lid van One Direction en staat volgende week in een uitverkochte Lotto Arena.

Uit eerdere berichtgeving weten we dat Kraftwerk op vrijdag 12 augustus komt en Kings of Leon op dinsdag 9 augustus. Snow Patrol brengt dan weer leven in de keet op woensdag 10 augustus. Black Eyed Peas hebben een afspraak met het festival op zaterdag 6 augustus. Op zaterdag 13 augustus kleurt de Grote Kaai Vlaams.

De 47e editie van de Lokerse Feesten vindt plaats van vrijdag 5 augustus tot en met zondag 14 augustus 2022 op de Grote Kaai in Lokeren. De voorverkoop voor zondag 14 augustus is reeds beschikbaar vanaf zaterdag 9 april om 10u via de website, waar tickets €38 kosten. Er zijn ook combitickets te koop voor 10 dagen Lokerse Feesten aan €190.