fbpx

Rock Werchter Encore met Florence + The Machine

Rock Werchter Encore met Florence + The MachineEen grote terugkeer van Rock Werchter na twee festivalseizoenen zonder volwaardig festival. Herman Schueremans en zijn team voeren een bisnummertje op! Rock Werchter Encore met Florence + The Machine op zondag 26 juni.

De Main Stage en The Barn openen eenmalig een weekje vroeger.

We verwachten dus binnenkort nog meer namen voor Rock Werchter Encore. Het Festivalpark in Werchter krijgt zo 7 festivaldagen in 2022.

Herman Schueremans: “De voorbije twee zomers was het eerder stil in het Festivalpark. De honger om ten volle opnieuw festivals te beleven is groot. Zo zijn zowel Rock Werchter als Werchter Boutique uitverkocht. Vroeger dan ooit is dat. De knaldrang is echt. Zowel bij de fans als bij de artiesten. En ook bij ons. We want more. Daarom pakken we uit met dit éénmalig extra dagfestival om de terugkeer van de festivals te vieren. Een aantal topartiesten waaronder het altijd geweldige Florence + the Machine is reeds geboekt.”

Rock Werchter Encore vindt plaats in het Festivalpark van Werchter op zondag 26 juni. Tickets voor zijn vanaf donderdag 14 april om 10 uur beschikbaar via ticketmaster.be aan 94 euro. Al wie een ticket heeft voor Rock Werchter 2022 krijgt 10 euro korting! Je hoeft hiervoor niets te doen en ontvangt in de komende dagen een mailtje van Ticketmaster met meer informatie.

Rock Werchter Encore tickets