fbpx

The Vaccines en meer naar Lokerse Feesten 2022

The Vaccines en meer naar Lokerse Feesten 2022Er staat een zonnig verlengd weekend voor de deur en dat starten we met nieuwe namen voor de Lokerse Feesten 2022. Kings of Leon komt op dinsdag 9 augustus naar Lokeren en The Vaccines vervoegen nu deze festivaldag.

Eerder wisten we al dat Kraftwerk op vrijdag 12 augustus komt, Charlotte Adigéry & Bolis Pupul vervolledigen nu het dagprogramma.

Lokerse Feesten

Ook de andere festivaldagen beginnen vol te lopen. Zo zal Omdat Het Kan Soundsystem ft Average Rob het festival afsluiten op zondag 14 augustus. In Club StuBru zakken Glints, Faisal, Miss Angel, Shaka Shams en J.Roots af op donderdag 11 augustus. Yacid en Promis3 duiken in de kelder op zaterdag 6 augustus.

Punkrockdag Lokerse FeestenEppo Janssen, The Whatevers, Ilse Liebens en Hindu Radio DJ’s zorgen voor extra dansplezier tussen en na de concerten. Snow Patrol brengt dan weer leven in de keet op woensdag 10 augustus. Black Eyed Peas hebben een afspraak op zaterdag 6 augustus. Op zaterdag 13 augustus kleurt de Grote Kaai Vlaams en Louis Tomlinson sluit de Lokerse Feesten af. Ook de metaldag en punkrockdag zijn dit jaar weer van de partij.

De 47e editie van de Lokerse Feesten vindt plaats van vrijdag 5 augustus tot en met zondag 14 augustus 2022 op de Grote Kaai in Lokeren. Tickets zijn beschikbaar via de website en er zijn ook combitickets te koop voor 10 dagen Lokerse Feesten aan €190.

Lokerse Feesten 2022