fbpx

Geen Bad Religion op Punkrockdag Lokerse Feesten 2022

Geen Bad Religion op Punkrockdag Lokerse Feesten 2022Slecht nieuws voor de organisatie van de Lokerse Feesten. Bad Religion annuleert hun resterende Europese tour wegens een familiaal noodgeval. De Amerikaanse punkband zal dus niet afzakken naar Lokeren. Een vervanger heeft het festival op dit moment nog niet beet.

Op het podium van de punkrockdag op maandag 8 augustus staan wel nog Flogging Molly, The Interrupters, Sons en Anti-Flag.

Lokerse Feesten 2022

Punkrockdag Lokerse FeestenZwangere Guy en Damian Marley krijgen de eer om de Lokerse Feesten 2022 te openen. Black Eyed Peas hebben een afspraak op zaterdag 6 augustus. Ook de metalzondag met Judas Priest en de punkrockdag met Flogging Molly zijn dit jaar weer van de partij. Kings of Leon met The Vaccines komen op dinsdag 9 augustus. Een dag later brengen Snow Patrol en The Afghan Whigs dan weer leven in de keet.

Donderdag 11 augustus is het de beurt aan Bazart en andere sfeerbeheerders. Kraftwerk en 2ManyDjs trekken dan weer het 2e feestweekend op gang. Op zaterdag 13 augustus kleurt de Grote Kaai Vlaams en Louis Tomlinson sluit de Lokerse Feesten 2022 af.

De 47e editie van de Lokerse Feesten vindt plaats van vrijdag 5 augustus tot en met zondag 14 augustus 2022 op de Grote Kaai in Lokeren. Tickets voor vrijdag 5 augustus zijn meteen beschikbaar via de website, waar tickets €35 kosten. Hiermee zijn alle dagtickets voor de Lokerse Feesten 2022 in verkoop en er zijn er combitickets te koop voor 10 dagen Lokerse Feesten aan €190. Ook Food&Drink tickets zijn beschikbaar aan 30 euro per 10 stuks of een plekje op de camping vanaf 14 euro per dag.

https://www.instagram.com/p/CguCnfFLE-o

Affiche Lokerse Feesten 2022
Affiche Lokerse Feesten 2022