fbpx

Secret Show Brakrock 2022 is Grindhouse

Grindhouse @ Sjock © Who Cares
Grindhouse @ Sjock © Who Cares
Deze namiddag gaan de festivalpoorten van Brakrock 2022 eindelijk open. Een ideaal moment om de secret show bekend te maken. Het Australische Grindhouse zakt deze avond af naar Ruin Stage.

Helaas ook nog een last minute vervanging van de organisatie. Little Teeth kan er morgenmiddag niet bij zijn wegens corona, maar Rich Widows neemt deze plek in. Heb je last van keuzestress, ga dan nog eens snel door onze aanraders.

Brakrock EcoFest 2022 MapZo is de affiche alweer compleet en is er een nieuwe timetable beschikbaar die je hieronder kan terugvinden. Vergeet zeker niet om het festivalterrein al te verkennen en de FAQ nog eens door te lezen. Zo heb je nog even tijd om je checklist te maken en te controleren of je campingspullen nog fris ruiken.

Eerder wist de organisatie al stevige namen te strikken zoals LagwagonDescendents, Circle Jerks, Sick Of It All, The Bouncing Souls, Comeback Kid, Dri, Mad Caddies, Authority Zero, No Fun At All, Strung Out, The Flatliners, F.O.D. en veel meer.

Brakrock Ecofest 2022 vindt plaats op vrijdag 5 en zaterdag 6 augustus op Ter Elst in Duffel. Tickets voor Brakrock 2022 zijn beschikbaar aan de kassa van het festival. Daar kan je nog combitickets kopen voor 100 euro en dagtickets zijn beschikbaar aan 65€.

Timetable Brakrock 2022 Vrijdag 5 Augustus
Timetable Brakrock 2022 Vrijdag 5 Augustus
Timetable Brakrock 2022 Zaterdag 6 Augustus
Timetable Brakrock 2022 Zaterdag 6 Augustus