fbpx

Twee acts van eigen bodem voor Metalday Lokerse Feesten 2023

Twee acts van eigen bodem voor Metalday Lokerse Feesten 2023 met AmenraToch nog extra namen voor de metalday van de Lokerse Feesten 2023. We noteren twee stevige acts van eigen bodem. Zo mag Stake de dag der stevige gitaren openen op de Main Stage.

De nacht zal dan weer extra duister zijn aan de Grote Kaai met Amenra die de tradionele metalday op zondag afsluit.

Punkrockdag Lokerse Feesten 2017Goldband en The Opposites openen de Lokerse Feesten 2023 met een Nederlands feestje op vrijdag 4 augustus. Op de tradionele Zondagse metaldag staan Bullet For My ValentineMegadeth en Within Temptation. Een dag later heeft Placebo een afspraak met het festival en op dinsdag 8 augustus komt Blur naar Lokeren. Balthazar en Wilco staan donderdag 10 augustus aan de Grote Kaai. Vrijdag 11 augustus is dan weer een Vlaams feestje.

De 48e editie van de Lokerse Feesten vindt plaats van vrijdag 4 augustus tot en met zondag 13 augustus 2023 aan de Grote Kaai in Lokeren. De voorverkoop voor de tradionele metaldag loopt via de website waar tickets 69 euro kosten. Er zijn ook tickets voor de VIP-zone aan 135 euro en op 1 april start ook de combiticket verkoop. Je kan al Food&Drink tickets aankopen aan 30 euro voor 10 bonnetjes. Vanaf dit jaar moeten ook kinderen onder de 12 jaar in het bezit zijn van een betalend ticket.

Twee acts van eigen bodem voor Metalday Lokerse Feesten 2023
Twee acts van eigen bodem voor Metalday Lokerse Feesten 2023