fbpx

Plattegrond Pinkpop 2022 nu beschikbaar

Plattegrond Pinkpop 2022 nu beschikbaar

Nog exact 50 dagen tot Nederlands oudste en bekendste popfestival! Een ideaal moment om voor de eerste keer het terrein met de plattegrond van Pinkpop 2022 te verkennen. Nu kan de organisatie volop de voorbereiding voor komende editie starten, nadat ze eerder al het programma presenteerde en het blokkenschema online gooide.

Na een eerste snelle blik zien we dat er meer plek is om rustig te zitten. Het festival belooft meer schaduw bij zonnige dagen of om te schuilen bij nattigheid. De roze tent wordt verplaatst en de organisatie draait IBA Parkstad Stage om. Nieuw is de Silent Disco en het dak gaat er nu al af bij Stage 4.

Pearl jam

Dit jaar zijn Metallica, Pearl Jam en Imagine Dragons headliners van dienst op Pinkpop 2022. Andere grote namen zijn Twenty One Pilots, Royal Blood, Nothing But Thieves, Nightwish, Nile Rodgers, Deftones, Greta Van Fleet, De StaatLost Frequencies en Volbeat die Queens of the Stone Age vervangen.

Pinkpop 2022 vindt plaats op het evenemententerrein Megaland in Landgraaf van 17 tot en met 19 juni. De ticketverkoop is beschikbaar via Ticketmaster Nederland. Weekendkaartjes kosten €245, dagtickets zijn beschikbaar aan €120. Voor wie het iets meer mag zijn, kan ook nog kaartjes kopen voor het Wilhelmina Sky Deck.

Pinkpop tickets

Plattegrond Pinkpop 2022
Plattegrond Pinkpop 2022