fbpx

19 nieuwe namen voor Pinkpop 2024

19 nieuwe namen voor Pinkpop 2024 met KeaneDe affiche van Pinkpop 2024 wordt een beetje uitgebreid. De organisatie heeft 19 nieuwe namen aangekondigd en zet hiermee de teller op 46 bevestigde acts.

Zo verwelkomen ze op vrijdag 21 juni Keane, Babymetal, Palaye Royale, S10, Skindred, Dagny, Fleddy Melculy, Mell & Vintage Future en Pommelien Thijs op de Landgraafse festivalweide.

19 nieuwe namen voor Pinkpop 2024 met AnoukZaterdag keert Anouk terug naar het Nederlandse festival om met een achtste passage tot onbetwiste ‘Queen of Pinkpop‘ bekroond te worden. Die dag staan ook The Analogues, Corey Taylor, De Jeugd Van Tegenwoordig, Douwe Bob, Lottery Winners en The Vices op de podiumplanken.

Voor de slotdag noteren we nog de komst van The Interrupters, Talk en Yīn Yīn.

Headliners van dienst voor Pinkpop 2024 zijn Måneskin, Calvin Harris en Ed Sheeran. Verder staan ook Avril Lavigne, Royal Blood, Nothing But Thieves, Louis Tomlinson, Pendulum, Sam Smith, Hozier, Limp Bizkit, Greta Van Fleet en veel meer op het festival.

De 53e editie van Pinkpop vindt plaats op vrijdag 21, zaterdag 22 en zondag 23 juni 2024 op zijn vertrouwde evenemententerrein Megaland in Landgraaf. Kaarten voor Pinkpop 2024 zijn beschikbaar via het Nederlandse Ticketmaster. Een weekendticket voor 3 festivaldagen met camping kan je dan verkrijgen aan 290 euro per stuk. Voor een dagticket zal je 145 euro moeten neertellen. Voor wie het decadenter mag zijn, kan ook zijn plek reserveren op de GlamPink en het Wilhelmina Sky Deck. Nieuw op het festival zijn vanaf dit jaar het Tuinterras, het Vaste Gastticket en groepsplekken.

Pinkpop 2023 tickets

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Pinkpop Festival (@pinkpopfest)