fbpx

Pinkpop 2024 plakt eerste namen op affiche

Pinkpop 2024 plakt eerste namen op afficheEr was nog een groot festival voor juni 2024 dat nog bijzonder stil was over komende editie. Het Nederlandse Pinkpop heeft dan toch eindelijk de eerste namen bekend gemaakt. 27 stuks kleven er op de affiche van volgend jaar en Måneskin mag headlinen op vrijdag 21 juni. Die dag staan ook Avril Lavigne, Royal Blood, Acda en De Munnik, Cian Ducrot, Nathaniel Rateliff & The Night Sweats, Polyphia, Tinlicker en Jiri11 op het festival.

PinkpopEen dag later zal Calvin Harris de festiviteiten tot een goed einde brengen. Die zaterdag worden de podiumplanken nog bezet door Nothing But Thieves, Louis Tomlinson, Pendulum, Against The Current, Froukje, Lauren Spencer Smith en Gideon Luciana. Afsluiter van Pinkpop 2024 is niemand minder dan Ed Sheeran. Verder zien we Sam Smith, Hozier, Limp Bizkit, Greta Van Fleet, Calum Scott, Davina Michelle, James Arthur, Jane’s Addiction en Loreen terug op zondag 23 juni.

De 53e editie van Pinkpop vindt plaats op vrijdag 21, zaterdag 22 en zondag 23 juni 2024 op zijn vertrouwde evenemententerrein Megaland in Landgraaf. Kaarten voor Pinkpop 2024 zijn beschikbaar vanaf zaterdag 9 december om 10 uur via het Nederlandse Ticketmaster. Een weekendticket voor 3 festivaldagen met camping kan je dan verkrijgen aan 290 euro per stuk. Voor een dagticket zal je 145 euro moeten neertellen. Voor wie het decadenter mag zijn, kan ook zijn plek reserveren op de GlamPink en het Wilhelmina Sky Deck. Nieuw op het festival zijn vanaf dit jaar het Tuinterras, het Vaste Gastticket en groepsplekken.

Pinkpop 2023 tickets

Pinkpop 2024 plakt eerste namen op affiche
Pinkpop 2024 plakt eerste namen op affiche