fbpx

Ook Pinkpop 2024 werkt affiche af

Ook Pinkpop 2024 werkt affiche afAls Rock Werchter hun affiche afwerkt, dan kan Pinkpop 2024 natuurlijk niet achterblijven. Met 21 toevoegingen is de affiche voor komende editie compleet. Zo noteren we voor de eerste dag de komst van Yungblud, Aviva, Kawala en Nieve Ella. En dag later zakken John Coffey, Ploegendienst, Oliver Heldens, Matt Maltese, James Marriott, Chinchilla, Dead Pony en Tors af naar het Nederlandse festival.

PinkpopDe slotdag wordt dan weer aangevuld met Dool, Gunmoll, Ilse DeLange, Meute, Sea Girls, ClockClock, The K’s en Ruby Waters. In totaal staan er 67 acts op de affiche en hiermee vestigt het festival een record. Headliners van dienst voor Pinkpop 2024 zijn Måneskin, Calvin Harris en Ed Sheeran. Verder staan ook Avril Lavigne, Royal Blood, Nothing But Thieves, Louis Tomlinson, Pendulum, Sam Smith, Hozier, Limp Bizkit, Greta Van Fleet en veel meer op het festival.

De 53e editie van Pinkpop vindt plaats op vrijdag 21, zaterdag 22 en zondag 23 juni 2024 op zijn vertrouwde evenemententerrein Megaland in Landgraaf. Kaarten voor Pinkpop 2024 zijn beschikbaar via het Nederlandse Ticketmaster. Een weekendticket voor 3 festivaldagen met camping kan je dan verkrijgen aan 290 euro per stuk. Voor een dagticket zal je 145 euro moeten neertellen. Voor wie het decadenter mag zijn, kan ook zijn plek reserveren op de GlamPink en het Wilhelmina Sky Deck. Nieuw op het festival zijn vanaf dit jaar het Tuinterras, het Vaste Gastticket en groepsplekken.

Pinkpop 2023 tickets

Ook Pinkpop 2024 werkt affiche af
Ook Pinkpop 2024 werkt affiche af