fbpx

Ontdek nu al Pinkpop 2023

PinkpopNog exact 10 dagen tot Nederlands oudste en bekendste popfestival! Een ideaal moment om voor de eerste keer het terrein met de plattegrond van Pinkpop 2023 te verkennen. Nu kan de organisatie de voorbereiding voor komende editie tot een goed einde brengen. Eerder hadden ze al het programma gepresenteerd en het blokkenschema online gegooid.

Daar merken we nog een kleine programmawijziging op. Nathaniel Rateliff & The Night Sweats hebben helaas hun optreden moeten afzeggen. Daarmee is er een plek vrijgekomen voor Jungle By Night op zondag.

PinkpopPinkpop gaat voorlopig nog niet cashless zoals Werchter en Graspop. Op het festivalterrein en de campings betaal je dus met Pinkpop-munten ter waarde van 17,50 euro per 5 munten. Die kan je alleen aankopen bij muntenautomaten en kassa’s. Te vroeg gepiekt? Dan kan je niet gebruikte munten terug inleveren. Dat kan elke festivaldag bij de muntenkassa’s aan de ingang tussen 21u en 00u. Het festivalterrein gaat elke dag om 11u open en sluit rond middernacht.

Vergeet dus niet om de laatste keuzes te maken in het blokkenschema. Gebruik onze checklist om je zak te maken en controleer dan meteen of je campingspullen nog fris ruiken na een nat voorjaar. Surf eens naar het Nederlandse Ticketmaster om je tickets te raadplegen. Ecologische Pinkpoppers kunnen een plekje op de trein reserveren via de NS. Vergeet zeker de app niet te downloaden, zodat je steeds alle informatie bij de hand hebt.

Red Hot Chili Peppers en meer naar Pinkpop 2023Eerder konden we al P!nk noteren voor vrijdag 16 juni en Robbie Williams voor zaterdag 17 juni. Red Hot Chili Peppers zorgen dan weer voor het slotakkoord op zondag 18 juni. Verder staan ook Queens of the Stone Age, Machine Gun Kelly, The War On Drugs, The Black Keys, The Lumineers, Hollywood Vampires, Electric Callboy, Disturbed en veel meer op het Nederlandse festival.

De 52e editie van Pinkpop vindt plaats op vrijdag 16, zaterdag 17 en zondag 18 juni 2023 op zijn vertrouwde evenemententerrein Megaland in Landgraaf. Tickets voor Pinkpop 2023 zijn beschikbaar via het Nederlandse Ticketmaster. Een weekendticket voor 3 festivaldagen met camping kan je dan verkrijgen aan 275 euro per stuk. Voor een dagticket zal je 135 euro moeten neertellen. Voor wie het decadenter mag zijn, kan ook zijn plek reserveren op de GlamPink vanaf 150 euro en op het Wilhelmina Sky Deck voor 840 euro of 370 euro per dag.

Pinkpop 2023 tickets

Ontdek nu al Pinkpop 2023
Ontdek nu al Pinkpop 2023
Ontdek nu al Pinkpop 2023 Camping A
Ontdek nu al Pinkpop 2023 Camping A
Ontdek nu al Pinkpop 2023 Camping B
Ontdek nu al Pinkpop 2023 Camping B
Ontdek nu al Pinkpop 2023 Camping C
Ontdek nu al Pinkpop 2023 Camping C