fbpx

De Warmste Week 2023 onthult affiche van gratis dakoptredens

De Warmste WeekGeen eindejaar, zonder De Warmste Week! Vanaf maandag 18 december 2023 maken Eva De RooSander GillisSam De Bruyn en Robin Keyaert weer zeven dagen lang radio en televisie om geld in te zamelen voor het goede doel met als centrale thema ‘opgroeien zonder zorgen‘. Natuurlijk geen Warmste Week zonder vlammende optredens! Op het dak van Het Warmste Huis treden elke avond vanaf 19u onderstaande artiesten op voor het goede doel.

OdellMet deze hartverwarmende optredens steun je niet alleen 287 projecten van De Warmste Week 2023, maar zorg je ook voor een extra waakvlammetje voor komende festivalzomer. Op maandag 18 december geven Coely, Bazart, Pommelien Thijs en Regi het startschot. Een dag later geven Camille, Tom Odell, Clouseau en Omdat Het Kan met Average Rob het beste van zichzelf voor het goede doel.

Fien en Thibault brengen 'Witte Drab' live op De Warmste WeekWoensdag zakken Het Zesde Metaal, Brihang en ’T Hof van Commerce af naar Brugge voor een halve thuiswedstrijd. Op donderdag krijgen we dan weer concerten van Only The Poets, Berre, dEUS en Lost Frequencies. Het slotweekend wordt ingezet op vrijdag door Compact Disk Dummies, Portland, Metejoor en Used. De slotdag ontvangt het dak Laura Tesoro, Froukje, Zwangere Guy en een All Stars DJ set met Gunther D, Nina Black, 5napback en Amber Broos.

De Warmste Week 2023 vindt plaats in Het Warmste Huis op ’t Zand te Brugge van maandag 18 tot en met zondag 24 december. Iedereen kan een favoriete plaat aanvragen voor De Warmste Week 2023 via de website. Daar kan je ook giften storten of een actie registreren.

De Warmste Week 2023 onthult affiche
De Warmste Week 2023 onthult affiche