fbpx

Programma Pinkpop 2022 compleet

Programma Pinkpop 2022 compleet

Nederlands oudste en bekendste popfestival is klaar met het huiswerk. Het programma voor Pinkpop 2022 is compleet! Met Dead Poet Society is het laatste gaatje op de affiche gevuld. Spoedig mogen we ons verwachten aan het blokkenschema voor de 51e editie van het festival.

Pinkpoppers met een sterke roze bril merken 2 nieuwe namen op het programma. Floor Jansen neemt de plaats in van The Pretty Reckless en het Canadese Mother Mother komt in de plaats van Kacey Musgraves.

Programma Pinkpop 2022 compleet met Pearl jam

Dit jaar zijn Metallica, Pearl Jam en Imagine Dragons headliners van dienst op Pinkpop 2022. Andere grote namen zijn Twenty One Pilots, Royal Blood, Nothing But Thieves, Nightwish, Nile Rodgers, Deftones, Greta Van Fleet, De Staat, Lost Frequencies en Volbeat die Queens of the Stone Age vervangen.

Pinkpop 2022 vindt plaats op het evenemententerrein Megaland in Landgraaf van 17 tot en met 19 juni. De ticketverkoop is beschikbaar via Ticketmaster Nederland. Weekendkaartjes kosten €245, dagtickets zijn beschikbaar aan €120. Voor wie het iets meer mag zijn, kan ook nog kaartjes kopen voor het Wilhelmina Sky Deck.

Pinkpop tickets

Programma Pinkpop 2022 compleet
Programma Pinkpop 2022