fbpx

Blokkenschema Pinkpop 2022 online

Blokkenschema Pinkpop 2022 onlineEnkele uren nadat de affiche compleet was, kwam de organisatie al met het blokkenschema voor Pinkpop 2022 op de proppen. Je kan deze ontdekken via de website van het festival. Zo kan je komend weekend puzzelen om jouw ideaal Pinkpop parcours voor te bereiden.

Blokkenschema Pinkpop 2022 online met Pearl jamWe merken meteen op dat de headliners: Metallica, Pearl Jam en Imagine Dragons, 2 uur of meer aan de bak gaan.

Voor concurrentie moeten ze niet vrezen, ze krijgen namelijk de hele festivalweide voor zich. Jammer genoeg wilt dit zeggen dat de resterende podia al voor 22u sluiten.

Blokkenschema Pinkpop 2022 online met Twenty One Pilots

Er is wel een academisch kwartiertje voorzien voordat de headliners starten, zodat je voldoende tijd hebt om je resterdende bonnetjes in te ruilen voor drank.

Andere grote namen op het festival zijn Twenty One Pilots, Royal Blood, Nothing But Thieves, Nightwish, Deftones, Greta Van Fleet, De Staat, Lost Frequencies en Volbeat die QOTSA vervangen.

Pinkpop 2022 vindt plaats op het evenemententerrein Megaland in Landgraaf van 17 tot en met 19 juni. De ticketverkoop is beschikbaar via Ticketmaster Nederland. Weekendkaartjes kosten €245, dagtickets zijn beschikbaar aan €120. Voor wie het iets meer mag zijn, kan ook nog kaartjes kopen voor het Wilhelmina Sky Deck.

Pinkpop tickets