fbpx

Pinkpop 2022 maakt camping programma bekend en verbiedt partytenten

Pinkpop 2022 maakt camping programma bekend en verbiedt partytentenNog 10 dagen tot de poorten van Nederlands oudste festival weer opengaan. Een ideaal moment voor de organisatie om het camping programma van Pinkpop 2022 bekend te maken. Zo is er elke avond nog een afterparty op het Cateringplein van Camping A of Camping C en op Camping B in de Desperados Area of Jan’s Feestcafé. Op het programma staan onder andere Pat, Brutus, Donnie, Tonnie’s Viniellie en veel meer.

Alle Pinkpop 2022 campings gaan open op donderdagavond 16 juni 18:00 uur en sluiten op maandag 20 juni om 12:00 uur. Stilaan tijd om je checklist op te maken en onze campingtips te overlopen. Een plekje kan je al uitzoeken op de plattegronden hieronder.

Pinkpop 2022 maakt camping programma bekend en verbiedt partytentenEen zware domper op de feestvreugde is het verbieden van partytenten, sterkere dranken en dat elke persoon maximum 12 blikjes bier en 1 plastic petfles mag meenemen. De organisatie zal ook strenger controleren op het meenemen van eten. Zo mag je dus niet heen en weer lopen naar de auto of naburige winkel om in te slaan na het ontvangen van het polsbandje. Rock Werchter probeerde in het verleden al eens partytenten te verbieden, maar stootte snel op veel protest.

Pinkpop

Dit jaar zijn Metallica, Pearl Jam en Imagine Dragons headliners van dienst op Pinkpop 2022. Andere grote namen zijn Twenty One Pilots, Royal Blood, Nothing But Thieves, Nightwish, Nile Rodgers, Deftones, Greta Van Fleet, De StaatLost Frequencies en Volbeat die Queens of the Stone Age vervangen.

Pinkpop 2022 vindt plaats op het evenemententerrein Megaland in Landgraaf van 17 tot en met 19 juni. De ticketverkoop is beschikbaar via Ticketmaster Nederland. Weekendkaartjes kosten €245, dagtickets zijn beschikbaar aan €120. Voor wie het iets meer mag zijn, kan ook nog kaartjes kopen voor het Wilhelmina Sky Deck.

Pinkpop tickets

Pinkpop 2022 Camping A Sportcomplex VV Schaesberg
Pinkpop 2022 Camping A Sportcomplex VV Schaesberg
Pinkpop 2022 Camping B Terrein Einsteinstraat-Mensheggerweg
Pinkpop 2022 Camping B Terrein Einsteinstraat-Mensheggerweg
Pinkpop 2022 Camping C Terrein Dr Calsstraat - Delleweg
Pinkpop 2022 Camping C Terrein Dr Calsstraat – Delleweg