fbpx

Vijverfestival Dilbeek 2022 onthult line-up

Vijverfestival Dilbeek 2022 StageHeb je eerder een financiële kater in plaats van een drankkater na voorbije festivals? Dan kan je komend weekend terecht op Vijverfestival Dilbeek 2022.

Vrijdag opent alleen de partyzone van ’t Veld en ontvangt het festival Eles, Blafwaf, Aarde aan Daan, Guy Swinnen, La Fête en Slip en Twallie.

Vijverfestival Dilbeek 2022Een dag later barst het feest helemaal los met Thurason, Sara Della Santa, Karen Van Peteghem en Kapitein Morgen op de planken van de Arena. Op ’t Veld staan Moose, Pikaman & Dhazed, M.Chuzi, Café Con Leche, Frontal en Mensch Erger Je Niet achter de draaitafels. Het hoofdpodium De Vijver herbergt concerten van Alice Mae, First Floor, Robbing Millions, High Hi en Admiral Freebee.

Vijverfestival Dilbeek 2022 vindt plaats rond de vijver van het Park van Dilbeek op vrijdag 8 en zaterdag 9 juli. Het festival is volledig gratis en er is meer dan alleen muziek. Vijverfestival Dilbeek Zo is er ook een wereldmarkt en een kinderdorp voor de kleine festivalganger. Voor de allerkleinsten is er zelfs een baby & peuterbar.