fbpx

Ontdek nu al Graspop 2023

Ontdek nu al Graspop 2023Nog minder dan 10 dagen tot de poorten van Graspop 2023 openen. Een ideaal moment om al eens de Stenehei te verkennen. Ervaren Graspoppers zullen meteen zien dat het festivalterrein geen al te grote aanpassingen heeft ondergaan sinds vorige editie. Toch valt er wel een nieuwigheidje te ontdekken: net naast de uitgang van de Festival Fair is Dido’s Den. Dé plek voor een tattoo, piercing, tandjuweel of zoveel meer tot zelfs een massage. Elke dag open vanaf 10u tot middernacht.

Classic Rock Café in de Metal PlazaDe Jupiler Stage mocht de laatste jaren steeds grotere bands verwelkomen en krijgt ook deze editie weer een upgrade. Aan de overkant keert de Metal Moose Bar niet meer terug. Deze maakt plaats voor foodtrucks en extra plek om gezellig te dineren. Ook terug van nooit weggeweest: Het Classic Rock Café in de Metal Plaza, signeersessies, Ducks of thrash, Food Trucks, Festival Fair en Metal Market. De Metal Plaza opent elke dag om 10 uur en afsluiten doen we in de Metal Dome rond zonsopgang.

Graspop 2022 Metal DomeVergeet niet om de laatste keuzes te maken in de timetable. Gebruik onze checklist om je zak te maken en controleer dan meteen of je campingspullen nog fris ruiken na een nat voorjaar. Surf eens naar Ticketmaster om je tickets te raadplegen of een parkeerkaartje aan te kopen. Ecologische metalheads kunnen een plekje op de trein reserveren via de NMBS. Wie al zin heeft in een fris festivalpintje, kan alvast Skullies opladen. Vergeet zeker de app niet te downloaden, zodat je steeds alle informatie bij de hand hebt.

Ter herinnering: Festivalgangers met een Combi ticket kunnen hun ticket omruilen voor een festivalbandje vanaf woensdag 14 juni om 15 uur. Een dagticket kan je de dag zelf vanaf 8 uur inruilen voor een festivalbandje.

Ontdek nu al De SteneheiEerder wist de organisatie al Guns N’ Roses te bevestigen voor donderdag 15 juni en mochten we vernemen dat Ghost de eerste festivaldag tot een goed einde zal brengen. Een dag later komen Gojira en Machine Head de weide platwalsen. Op zaterdag zakken Slipknot en Parkway Drive af naar Dessel. Mötley Crüe en Def Leppard mogen het festival afsluiten op zondag. Daarnaast had de organisatie al 103 namen en 28 namen bekend gemaakt.

Graspop Metal Meeting 2023 vindt plaats op De Stenehei in Dessel van donderdag 15 tot en met zondag 18 juni met een openingsfeest op woensdag 14 juni. De ticketverkoop voor Graspop 2023 loopt via Ticketmaster. Alle ticketinformatie voor Graspop Metal Meeting 2023 kan je hier terugvinden, maar voorlopig kan je alleen nog dagtickets aankopen voor vrijdag en zondag. Wie wil verblijven in Metal Park, Metal Town en Camping Inferno is er helaas ook aan voor de moeite.

Graspop Metal Meeting 2023 Tickets

Ontdek nu al Graspop 2023
Ontdek nu al Graspop 2023