fbpx

Nu ook Red Hot Chili Peppers onzeker voor Rock Werchter

Nu ook Red Hot Chili Peppers onzeker voor Rock WerchterOpnieuw een show van Rock Werchter waarvan het twijfelachtig is of hij zal doorgaan. Red Hot Chili Peppers annuleren hun show van vanavond in Glasgow wegens ziekte.

Momenteel is het dus onduidelijk of de band ook zal aantreden op Rock Werchter, om de Main Stage af te sluiten op zondag 3 juli.

De organisatie van Rock Werchter heeft nog geen reactie gegeven. Het is dus nog even wachten op duidelijkheid. Eerder deze week was er ook wat onzekerheid rond de show van Metallica, maar die gaat vanavond gewoon door zoals gepland.

North West Walls Rock WerchterEerder moesten ook al Sam Fender en The Regrettes afzeggen voor vandaag. Metallica is gelukkig wel aanwezig en er zijn nog meer toppers die de affiche van Rock Werchter 2022 sieren, zoals Pearl JamThe War on DrugsImagine Dragons en The Killers. De timetable staat online en werp nog een extra blik op het festivalterrein of download de app waar je alle informatie bij de hand hebt. Nieuw is de De Smaakfabriek en The Milk Factory. Ook kunstliefhebbers komen met North West Walls aan hun trekken.

Rock Werchter 2022 vindt plaats van donderdag 30 juni tot en met zondag 3 juli in het Festivalpark van Werchter. De ticketverkoop voor Rock Werchter 2022 liep via Ticketmaster, maar helaas zijn 67.000 combitickets en vier keer 21.000 dagtickets de digitale deur uit.

2 thoughts on “Nu ook Red Hot Chili Peppers onzeker voor Rock Werchter

Comments are closed.