fbpx

Ook Greta Van Fleet moet Rock Werchter 2022 afzeggen wegens Covid

Turnstile op de Main Stage want ook Greta Van Fleet moet Rock Werchter 2022 afzeggen wegens CovidVoorlopig is er nog steeds geen nieuws over het optreden van Red Hot Chili Peppers op Rock Werchter 2022. Helaas valt er een andere grote naam van de affiche. Greta van Fleet zal deze avond niet te bewonderen zijn op de Main Stage als opwarmer voor Metallica.

De Amerikaanse hardcore punkband Turnstile valt in en krijgt zo een gouden kans om zich te bewijzen als sub-headliner op een groot festival.

Het gat dat Turnstile achter laat in The Barn wordt niet opgevuld.

North West Walls Rock WerchterEerder moesten voor vandaag al Sam Fender en The Regrettes afzeggen. Metallica is gelukkig wel aanwezig en er zijn nog meer toppers die de affiche van Rock Werchter 2022 sieren, zoals Pearl JamThe War on DrugsImagine Dragons en The Killers. De timetable staat online en werp nog een extra blik op het festivalterrein of download de app waar je alle informatie bij de hand hebt. Nieuw is de De Smaakfabriek en The Milk Factory. Ook kunstliefhebbers komen met North West Walls aan hun trekken.

Rock Werchter 2022 vindt plaats van donderdag 30 juni tot en met zondag 3 juli in het Festivalpark van Werchter. De ticketverkoop voor Rock Werchter 2022 liep via Ticketmaster, maar helaas zijn 67.000 combitickets en vier keer 21.000 dagtickets de digitale deur uit.