fbpx

Annulatie voor Rock Werchter, Charles vervangt

Sam Fender annulatie voor Rock Werchter Charles vervangtWees gerust, het gaat niet om Metallica deze keer. Zij staan voorlopig nog steeds op de poster van Rock Werchter. Wie niet meer op de line-up terug te vinden is, is Sam Fender. Hij cancelde z’n optreden op vrijdag 1 juli door ontstoken amandelen. De Belgische artieste Charles vervangt hem in The Barn.

Door de vervanging schuiven Turnstile en Inhaler een plekje naar boven.

https://www.instagram.com/p/CfYr-SdNj-x/

North West Walls Rock WerchterBuiten Metallica zijn er meer toppers die de affiche van Rock werchter sieren, zoals Pearl Jam, The War on Drugs, Imagine Dragons, The Killers en Red Hot Chili Peppers. De timetable staat ook al een tijdje online of download de app waar je alle informatie bij de hand hebt.

Eerder kon je ook al een blik werpen op het festivalterrein en de campings of parkings. Zo heb je extra tijd om je checklist te maken en te controleren of je campingspullen nog fris ruiken.

Nieuw is de De Smaakfabriek en The Milk Factory. Ook de kunstliefhebbers komen met North West Walls aan hun trekken op Rock Werchter 2022.

Rock Werchter 2022 vindt plaats van donderdag 30 juni tot en met zondag 3 juli in het Festivalpark van Werchter. De ticketverkoop voor Rock Werchter 2022 loopt via Ticketmaster, maar helaas zijn 67.000 combitickets en vier keer 21.000 dagtickets de digitale deur uit.

Rock Werchter Ticketmaster tickets