fbpx

Verken nu al Rock Werchter 2022 met Central Park en The Brewery

Verken nu al Rock Werchter 2022 met Central Park en The BreweryDe laatste rechte lijn voor Werchter is ingezet. Verken nu al Rock Werchter 2022, want over enkele dagen openen de poorten van de heilige weide. De organisatie heeft de laatste voorbereidingen getroffen en met het vrijgeven van de plattegrond kan je nu al het festivalterrein verkennen. Eerder kon je ook al een blik werpen op de campings of parkings. Zo heb je extra tijd om je checklist te maken en te controleren of je campingspullen nog fris ruiken.

Verken nu al Rock Werchter 2022 met Central Park en The BreweryNieuw is de De Smaakfabriek en The Milk Factory. Ook de kunstliefhebbers komen met North West Walls aan hun trekken op Rock Werchter 2022.

Toppers die de affiche van komende editie sieren zijn Pearl Jam, The War on Drugs, Metallica, Imagine Dragons, The Killers en Red Hot Chili Peppers. De timetable staat ook al een tijdje online of download de app waar je alle informatie bij de hand hebt.

Central Park

Programma Central Park The Hive Rock Werchter 2022Meer goed nieuws voor wie op The Hive, The Hive My Space of The Hive Resort verblijft. ​​​​​​​Central Park is centraal gelegen op The Hive en staat overdag in teken van ontspanning. In de late uurtjes is het feest en daar is nu het programma voor bekend.

Zo opent Studio Brussel op woensdag het feest met Soul Shakers, Skyve ft Flo Windey, Gunther D en Amber Broos. Na de eerste festivaldag is het de beurt aan Roze Ferrari, Jeroen Delodder en Omdat Het Kan Soundsystem ft Average Rob. Vrijdag zorgen Flavour Drop en Double D ft Eva De Roo voor zwoele beats. Op zaterdag staan Audiowave ft Rim, Stijn Van de Voorde & Thibault Christiaensen en Used achter de draaitafels. Kestified en Jan Van Biesen ft Skyve ft Pien Lefranc krijgen de eer om Rock Werchter 2022 in stijl af te sluiten.

The Brewery

Programma The Brewery North West Walls Rock Werchter 2022Geen Rock Werchter 2022 zonder The Brewery! Ook tussen de containers van North West Walls mag Studio Brussel het feest verzorgen als de luidsprekers van de Main Stage even op stil gaan.

Met op donderdag Manz, Shizzle Le Sauvage, Rik Verheye & Jelle De Beule, Double D en Omdat Het Kan Soundsystem & Average Rob. Een dag later doorbreken Olsan Twins, House of Lux, Kisa, Goe Vur In Den Otto en Jeroen Delodder de stilte. Zaterdag staan Masai, Stijn Van De Voorde & Thibault Christiaensen, Kurkdroog, DJ Licious en Used achter de draaitafels. Op de slotdag gaan Laston & Geo, Discobaar A Moeder, Superstyling, Amber Broos en Gunther D het beste van zichzelf geven.

Rock Werchter 2022 vindt plaats van donderdag 30 juni tot en met zondag 3 juli in het Festivalpark van Werchter. De ticketverkoop voor Rock Werchter 2022 loopt via Ticketmaster, maar helaas zijn 67.000 combitickets en vier keer 21.000 dagtickets de digitale deur uit.

Rock Werchter Ticketmaster tickets

Verken nu al Rock Werchter 2022
Verken nu al The Hive Rock Resort Werchter 2022
Verken nu al The Hive Rock Werchter 2022