fbpx

Hoopgevende update rond optreden Metallica op Rock Werchter

Hoopgevende update rond optreden Metallica op Rock WerchterRock Werchter reageert meteen op de onduidelijkheid die er heerst rond de show van Metallica op vrijdag 1 juli. De organisatie van het festival laat weten dat ze in contact staan met het team van Metallica én dat zij ‘hoopvol’ zijn dat de band vrijdagavond de Main Stage zal afsluiten op Rock Werchter.

Geruststellende woorden vanuit het Werchter-kamp dus.

Metallica cancelde hun optreden van 29 juni op het Zwitserse Out in the Green festival omwille van een coronabesmetting.

North West Walls Rock WerchterBuiten Metallica zijn er meer toppers die de affiche van Rock werchter sieren, zoals Pearl Jam, The War on Drugs, Imagine Dragons, The Killers en Red Hot Chili Peppers. De timetable staat ook al een tijdje online of download de app waar je alle informatie bij de hand hebt.

Eerder kon je ook al een blik werpen op het festivalterrein en de campings of parkings. Zo heb je extra tijd om je checklist te maken en te controleren of je campingspullen nog fris ruiken.

Nieuw is de De Smaakfabriek en The Milk Factory. Ook de kunstliefhebbers komen met North West Walls aan hun trekken op Rock Werchter 2022.

Rock Werchter 2022 vindt plaats van donderdag 30 juni tot en met zondag 3 juli in het Festivalpark van Werchter. De ticketverkoop voor Rock Werchter 2022 loopt via Ticketmaster, maar helaas zijn 67.000 combitickets en vier keer 21.000 dagtickets de digitale deur uit.

Rock Werchter Ticketmaster tickets

One thought on “Hoopgevende update rond optreden Metallica op Rock Werchter

Comments are closed.