fbpx

Metallica cancelt show in Zwitserland, Rock Werchter in gevaar?

Metallica cancelt show in Zwitserland, Rock Werchter in gevaar?Slecht nieuws voor de Zwitsers, maar mogelijk ook voor alle Metallica-fans die vrijdag naar Rock Werchter afzakken.

Metallica heeft z’n show van vanavond op het Zwitsers festival Out in the Green geannuleerd door een coronabesmetting. Het gaat om een besmet lid uit de Metallica-familie. Of het gaat om één van de bandleden, is onduidelijk.

Wat betekent dit nu voor Rock Werchter? De band staat geprogrammeerd op vrijdag 1 juli en er lijkt nu wat onzekerheid te zijn ontstaan of de show in Werchter zal kunnen doorgaan of niet.

Update

Volgens de organisatie van Rock Werchter, zou het optreden van Metallica waarschijnlijk doorgaan.

https://www.instagram.com/p/CfYdar4sg1l/

North West Walls Rock WerchterBuiten Metallica zijn er meer toppers die de affiche van Rock werchter sieren, zoals Pearl Jam, The War on Drugs, Imagine Dragons, The Killers en Red Hot Chili Peppers. De timetable staat ook al een tijdje online of download de app waar je alle informatie bij de hand hebt.

Eerder kon je ook al een blik werpen op het festivalterrein en de campings of parkings. Zo heb je extra tijd om je checklist te maken en te controleren of je campingspullen nog fris ruiken.

Nieuw is de De Smaakfabriek en The Milk Factory. Ook de kunstliefhebbers komen met North West Walls aan hun trekken op Rock Werchter 2022.

Rock Werchter 2022 vindt plaats van donderdag 30 juni tot en met zondag 3 juli in het Festivalpark van Werchter. De ticketverkoop voor Rock Werchter 2022 loopt via Ticketmaster, maar helaas zijn 67.000 combitickets en vier keer 21.000 dagtickets de digitale deur uit.

Rock Werchter Ticketmaster tickets

One thought on “Metallica cancelt show in Zwitserland, Rock Werchter in gevaar?

Comments are closed.