fbpx

Nog meer grote Werchter- of stadionnamen voor 2023

Rock Werchter 2023We kijken nu al uit naar de grote concerten in 2023, of het nu in het Festivalpark van Werchter is of in het Koning Boudewijnstadion. Er staat ons heel wat moois wachten komende zomer. Ook Park De Nieuwe Koers in Oostende is bijvoorbeeld een terrein dat we niet mogen vergeten. Ondertussen is de eerste naam voor TW Classic 2023 op zondag 18 juni reeds bekend. Enthousiastelingen die nu meteen een ticket willen kopen hangen er jammer genoeg aan voor de moeite. Het festival is namelijk al uitverkocht!

Rammstein keert terug naar het Koning BoudewijnstadionOok Harry Styles verkocht een eigen dag in Werchter uit in stijl. Rammstein zal dan weer het Koning Boudewijnstadion 2x in vuur en vlam zetten. Uiteraard zijn er nog andere artiesten die met een gigantische productie te groot zijn voor onze festivals. Coldplay moeten we helaas afschrijven voor komende zomer. Na viermaal het Koning Boudewijnstadion uit te verkopen in 2022, doen ze dat volgend jaar ook vier maal in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam. Een Belgische (festival)datum is er dan ook niet bij volgend jaar.

Werchter Boutqiue 2023 of Koning Boudewijnstadion?

Beyonce op Werchter Boutqiue of Koning Boudewijnstadion?Wij twijfelen nu al niet meer, dat een sterke vrouw de affiche van Werchter Boutqie 2023 zal toppen! Zo heeft Queen B heeft afgelopen zomer een nieuw album gereleased: Renaissance. De vorige keer dat Miss Beyoncé een nieuw album uitbracht, kwam ze dat voorstellen in het Koning Boudewijnstadion met een spectaculaire uitverkochte show. Iets in ons zegt dat ze in 2023 met een nieuwe fantastische productie de Europese stadions zal veroveren.

Dua Lipa op Werchter Boutqiue of Koning Boudewijnstadion?Als er iemand de achterstand van de voorbije jaren aan het inhalen is, dan is het wel popprinses Dua Lipa! Haar agenda bulkte van de data met zelfs een weekend Sportpaleis in mei. Daar zagen we een enorm spektakel dat ze zonder problemen ook bracht op enkele festivals. Jammer genoeg ontbrak er een Belgisch festival in haar drukke agenda. Zal ze in 2023 voor de grootste festivals a la Werchter gaan of zal ze zelf de grote stadions vullen?

Taylor Swift op Werchter Boutqiue of Koning Boudewijnstadion?Deze grote madam zou in 2020 de Werchter weide uitverkopen, maar helaas gooide een virusje heel wat roet in het eten. Wij zijn die afspraak echter niet vergeten, want het is al DERTIEN! jaar geleden dat Taylor Swift ons in Vorst Nationaal met een bezoek vereerde. Tijd dus om alle schade in te halen. Het volledige programma van Werchter Boutique 2020 met Ellie Goulding, 5 Seconds of Summer, BazartZwangere GuyLoïc Nottet en Brihang is trouwens zeer welkom.

P!nk op Werchter Boutqiue 2023?Alecia Beth Moore is de grootste rockster in de popwereld. Wie? Het gaat uiteraard over P!nk! Ze staat al meer dan 20 jaar aan de top, inclusief bijhorende platina albums en een Amazon documentaire “All I Know So Far”. Voor wie al decennia lang onder een steen leeft, hits heeft deze vrouw ook bij de vleet. Dat zijn wat ons betreft meer dan genoeg redenen to ‘Get the Party Started’. Rest enkel nog de vraag waar deze straffe madam zal staan.

De eerste afspraken zijn reeds geboekt op Austin City Limits en het zou ons ook niet verwonderen moest Pink P!nkpop headlinen.

The Weeknd in de week in het Koning Boudewijnstadion?Als we onze bronnen mogen geloven, komt The Weeknd op dinsdag 4 juli 2023 naar het koning Boudewijnstadion. The Weeknd op een dinsdag? Daar hadden we ook onze twijfels bij. Dat de jongen een grote show kan neerzetten met een pak hits geloven we zonder problemen, maar waar zal hij die show brengen? Vult hij een Sportpaleis? Werchter 2023? Of toch het Koning Boudewijnstadion?

Mag het wat harder?

Wat doet Metallica in 2023?Velen hopen op Metallica als ultieme headliner op Graspop 2023, maar laten we eerlijk zijn. We zien het niet snel gebeuren dat deze jongens een tourbus naar Graspop nemen als ze geen eigen dag hebben op de Desselse weide. De heren verkopen aan een razendsnel tempo festivalweides en stadions uit, dus moesten ze in 2023 terugkeren naar Europa, zien we ze waarschijnlijk alleen terug met een eigen productie.

Wat doet AC/DC in 2023?Tot binnen 9 maanden zei Brian op het herdenkingsconcert van Taylor Hawkins. Dat hebben wij alvast genoteerd, maar wordt dat dan een weerzien in een stadion of Werchter Brian? En welk album mogen vieren? Als we goed tellen, viert AC/DC al hun 50ste verjaardag, dus we verwachten een heus spektakel. In ieder geval, vergeet je oordopjes niet Brian :).

Het belooft in ieder geval een drukke zomer van 2023 te worden, want ook Graspop en Rock Werchter 2023 hebben zicht op een pak kanshebbers.