fbpx

Robbie Williams in 2023 naar het Sportpaleis

Robbie WilliamsVoorlopig geen festivals voor Robbie Williams in 2023. De Brit viert 25 jaar solocarrière met een Europese tour in de grootste concertzalen. Noteer alvast donderdag 26 januari in de agenda, dan heeft Robbie een afspraak in het Antwerpse Sportpaleis.

Ondanks de ‘XXV Tour’ plaatsvindt in het voorjaar, valt er toch een zomerdatum uit de bus. Zaterdag 24 juni in Oslo.

Zo is een Europese festivalzomer van Robbie Williams in 2023 nog niet uitgesloten.

Tickets voor Robbie Williams in het Sportpaleis van Antwerpen zijn beschikbaar vanaf vrijdag 30 september om 10u via Ticketmaster. Ticketprijzen starten vanaf 64,34 euro en lopen op tot 134,90 euro. Early Entry Fan Packages, Hot Ticket Packages en Hotel & Ticket Fan Packages zijn beschikbaar via Eventtravel.

Robbie Williams 2023 Tickets

Robbie Williams XXV EU 2023
Robbie Williams XXV EU 2023
Robbie Williams

Robert Peter Williams was van 1990 tot en met 1995 deel van de Britse popgroep Take That. Na die periode werd hij een succesvol solozanger. Robbie heeft meer dan 55 miljoen platen wereldwijd verkocht en is hiermee de best verkopende Britse soloartiest in het Verenigd Koninkrijk en de best verkopende niet-latino-artiest in Latijns-Amerika. Zes van zijn albums staan in de top 100 meest verkochte albums in het Verenigd Koninkrijk en in 2004 werd hij opgenomen in de UK Music Hall of Fame als de “grootste artiest van de jaren negentig.

In 2023 viert Robbie Williams 25 jaar solocarrière. Ter ere van dat bijzondere jubileum bracht wereldster Robbie Williams een nieuwe album ‘XXV’ uit. Het album steeg naar de top in de UK charts en daarmee heeft hij alweer records verbroken. Hij is nu de soloartiest met de meeste nummer 1-albums (14) in het Verenigd Koninkrijk ooit.