fbpx

Ed Sheeran gaat in 2025 weer op tour in Europa en Antwerpen

Ed Sheeran gaat in 2025 weer op tour in Europa en AntwerpenVolgend jaar wordt Rock Werchter 50 jaar, maar Ed Sheeran zal helaas geen deel uitmaken van dat jubileumfeest. De rossige singer-songwriter gaat in 2025 weer op tocht door Europa met z’n ‘+ – = ÷ x Tour‘ en bijhorend draaiend 360° podium. Op vrijdag 8 augustus 2025 houdt de tour ook halte in ons land en zakt hij af naar het Middenvijverpark aan Linkeroever te Antwerpen.

Tickets voor het concert van Ed Sheeran in het Middenvijverpark aan Linkeroever in Antwerpen zijn beschikbaar vanaf woensdag 10 juli om 9u via Ticketmaster aan 113 euro. Tickets aankopen voor grote concerten zoals Ed Sheeran op op vrijdag 8 augustus 2025 in het Middenvijverpark aan Linkeroever in Antwerpen, kan een frustrerende activiteit worden. Daarom geven wij enkele tickettips mee.

Ed Sheeran gaat in 2025 weer op tour in Europa en Antwerpen Ticketmaster tickets

Ed Sheeran gaat in 2025 weer op tour in Europa en Antwerpen
Ed Sheeran gaat in 2025 weer op tour in Europa en Antwerpen

Ed Sheeran

Ed Sheeran is een van de meest invloedrijke singer-songwriters van zijn generatie. Met zijn gitaar onder zijn arm brak hij door in 2011 met ‘+’ Sindsdien heeft hij zijn stempel gedrukt met zijn unieke stem en staat bekend om zijn indrukwekkende live optredens waarbij hij gewapend als een straatmuzikant complete stadions weet te vullen. Naast zijn muzikale successen is Ed Sheeran ook actief als songwriter voor andere artiesten. Zijn down-to-earth persoonlijkheid en talent hebben hem geliefd gemaakt bij fans en collega-artiesten.