fbpx

Een mooie toekomst voor de festivals in Werchter

Een mooie toekomst voor de festivals in Werchter zoals Rock WerchterHet Festivalpark van Werchter en bijhorende festivals gaan een mooie toekomst tegemoet. De provincie Vlaams-Brabant, gemeentes Rotselaar en Haacht hebben samen met Live Nation Festivals, Altsien en Werchter Park een nieuwe overeenkomst getekend.

Concreet wil dit zeggen dat de komende jaren zeven festivaldagen en vijf campingnachten per jaar mogen plaatsvinden.

Een mooie toekomst voor Werchter festivals?Trends in de concert en festivalsector ontwikkelen zich razendsnel en met deze overeenkomst kan de organisatie beter inspelen op nieuwe tendensen. Zo kan Rock Werchter eventueel een dag langer duren indien een mooie headliner zich aanbiedt of kan een extra concert in het festivalpark zonder problemen plaatsvinden (zoals dit jaar Harry Styles), zonder dat Werchter Boutique of TW Classic hiervan problemen ondervinden met het nodige papierwerk.

Een mooie toekomst voor de festivals in Werchter en North West WallsDankzij deze overeenkomst tussen verschillende partners, kan het Festivalpark van Werchter zich beter openstellen als landschapspark voor recreatie en natuurbeleving. Bezoekers en verenigingen kunnen hier nu al terecht. Werchter Park BV (de holding boven het Festivalpark van Werchter) zal dit landschapspark de komende jaren nog uitbreiden.

Wie weet zit er wel een uitbereiding van Rock Werchter in?

De eerste namen en meer informatie over Rock Werchter 2023 en Werchter Boutique, inclusief de ticketverkoop volgt binnenkort! Wij hebben alvast een mooi overzicht voor de kanshebbers! De eerste naam voor TW Classic 2023 op zondag 18 juni is wel reeds bekend, maar het festival is nu al uitverkocht! Ook Harry Styles verkocht een eigen dag in Werchter uit in stijl.