fbpx

Harry Styles naar Festivalpark Werchter

Harry Styles naar Festivalpark WerchterHarry Styles blijft maar op tour en ziet het in 2023 alleen maar grootser. Zo staat de Brit op zaterdag 24 juni in het Festivalpark van Werchter.

Geen one direction naar de festivals, maar een groot podium voor hem alleen. Wet Leg is er bij als special guest voor ‘Harry Styles Love On Tour 2023’.

Update: Harry heeft in stijl het Festivalpark van Werchter uitverkocht op enkele uren tijd. Wie nog een kans wilt wagen kan terecht op de wachtlijst.

Harry Styles Festivalpark Werchter

Tickets voor het concert van Harry Styles in het Festivalpark van Werchter zijn vanaf vrijdag 2 september om 10u te koop via Ticketmaster. Tickets voor Harry Styles kosten kosten 95 euro per stuk. Een kaartje voor de Front Circle kost 120 euro en een ticket in één van de pods voor het podium kost 159 euro. Voor grote concerten zoals Harry Styles in Werchter tickets aankopen kan een frustrerende ochtend zijn. Daarom geven wij enkele tickettips mee, zodat je net iets meer kans maakt op kaartjes.

Harry Styles tickets

Harry Styles Festivalpark Werchter

https://www.instagram.com/p/Chuh7zoIWfc

Harry Styles

Harry Styles is één van de grootste en invloedrijkste artiesten van het moment. Recent nog bracht hij zijn derde album ‘Harry’s House’ uit. Goed voor nummer één posities en lovende kritieken over de hele wereld. In 2017 tekende hij met zijn titelloos debuut voor één van ’s werelds top-tien best verkochte albums van het jaar. Nooit eerder in de geschiedenis verkocht een mannelijk artiest zoveel albums tijdens de eerste week na release. Ook zijn tweede album ‘Fine Line’ haalde de top van de Billboard 200. Hij schreef nog meer chartgeschiedenis, want hij liet de beste verkoop optekenen voor een solo artiest uit de UK sinds 1991.

Harry Styles is bovenal een ongelooflijk straffe live performer. Zijn Love On Tour shows werden door de pandemie uitgesteld, maar eind 2021 kon de tournee dan toch aanvatten in Las Vegas. Harry gaf meer dan 43 shows in de VS en oogste lof van fans en critici. De shows zijn dan ook een parade van hitsingles zoals ‘Sign of the Times’, ‘Lights Up’, ‘Adore You’, ‘Watermelon Sugar’ en ‘Kiwi’. Er worden 19 shows in Europa toegvoegd, waaronder één in het Festivalpark van Werchter. Het nieuwe luik van de Europese tournee worden ook de eerste stadion- en open air concerten van Harry Styles op het Europese vasteland.