fbpx

20 nieuwe namen voor Rock Werchter 2024

20 nieuwe namen voor Rock Werchter 2024 met Parkway Drive Sfeer - Graspop Metal Meeting ©GMM - Chris StessensVandaag liggen er enkele centimeters sneeuw in het Festivalpark van Werchter, maar ook een pakketje met 20 nieuwe namen voor Rock Werchter 2024. Donderdag 4 juli worden de gitaren bovengehaald met de komst van zijn Parkway Drive, The Gaslight Anthem, Stone, The Streets, Meute en Slowdive. Een dag later worden James Arthur, Archive en Sleaford Mods verwacht op het festival, net zoals Tom Morello die zichzelf al had aangekondigd.

The Barn © Ben Houdijk for Rock WerchterOp zaterdag verwelkomen ze The Blaze, Janelle Monáe, Benjamin Clementine en Marc Rebillet in Werchter. De slotdag wordt dan weer aangevuld met Sampha, Froukje, Parcels, Zara Larsson, Loyle Carner en High Vis.

Hiermee is ongeveer de helft van de affiche voor Rock Werchter 2024 gekend, inclusief de voorlopige podia indeling die je hieronder kan terugvinden.

Rock Werchter 2023Lenny Kravitz komt voor de 9e maal langs in Werchter op zondag 4 juli. Måneskin mag dan weer verassend genoeg Rock Werchter headlinen op vrijdag. Dua Lipa staat bovenaan het programma van zaterdag en de Foo Fighters sluiten de editie van 2024 af op zondag 7 juli. De voorlopige affiche van Rock Werchter 2024 kan je hier terugvinden. Nog meer namen voor de festivals in Werchter worden binnenkort bekendgemaakt. Bruce Springsteen staat enkele dagen voor het festival al op het podium in het Festivalpark.

Rock Werchter 2024 vindt plaats van donderdag 4 tot en met zondag 7 juli in het Festivalpark van Werchter. The Hive camping opent de feestelijkheden op woensdag 3 juli. De ticketverkoop voor Rock Werchter 2024 loopt via ticketmaster.be. Alle ticketinformatie en prijzen voor Rock Werchter 2024 kan je hier terugvinden, maar de dagtickets voor zondag 7 juli zijn helaas al uitverkocht.

Rock Werchter Tickets

20 nieuwe namen voor Rock Werchter 2024
20 nieuwe namen voor Rock Werchter 2024