fbpx

15 nieuwe namen voor Rock Werchter 2024

15 nieuwe namen voor Rock Werchter 2024 met Greta Van FleetDe Sint en zijn festivalpieten zijn Rock Werchter 2024 niet vergeten. Zo wordt komende editie verder aangevuld met 15 nieuwe namen. Op donderdag 4 juli staan Greta Van Fleet, Jane’s Addiction, PJ Harvey, Dropkick Murphys, The Hives en Black Pumas op het festival. Een dag later is het de beurt aan Bad Omens, Simple Plan en The Beaches. Zaterdag gaat het feest in Werchter verder met The Kooks, Jessie Ware en Arlo Parks. De slotdag wordt versterkt met de komst van Jungle, The Breeders en Lauren Spencer Smith.

Rock Werchter 2023Lenny Kravitz komt voor de 9e maal langs in Werchter op zondag 4 juli. Måneskin mag dan weer verassend genoeg Rock Werchter headlinen op vrijdag. Dua Lipa staat bovenaan het programma van zaterdag en de Foo Fighters sluiten de editie van Werchter 2024 af op zondag 7 juli.

Nog meer namen voor de festivals in Werchter worden binnenkort bekendgemaakt. Bruce Springsteen staat enkele dagen voor het festival al op het podium in het Festivalpark.

Rock Werchter 2024 vindt plaats van donderdag 4 tot en met zondag 7 juli in het Festivalpark van Werchter. The Hive camping opent de feestelijkheden op woensdag 3 juli. De ticketverkoop voor Rock Werchter 2024 loopt via ticketmaster.be. Alle ticketinformatie en prijzen voor Rock Werchter 2024 kan je hier terugvinden, maar de dagtickets voor zondag 7 juli zijn helaas al uitverkocht.

Rock Werchter Tickets

15 nieuwe namen voor Rock Werchter 2024
15 nieuwe namen voor Rock Werchter 2024