fbpx

Tom Morello kondigt zichzelf aan voor Rock Werchter 2024

Tom Morello van Rage Against The Machine kondigt zichzelf aan voor Rock Werchter 2024 Het lijkt erop dat Rage Against The Machine niet meer terugkeert naar het podium! Tijd genoeg voor Tom Morello om weer zelf op pad te gaan. Als we de agenda op zijn website mogen geloven, dan moeten we na Graspop 2023 niet meer te lang wachten en zou hij afzakken naar Rock Werchter 2024 op vrijdag 5 juli. Met ook de catalogus van Audioslave, Prophets of Rage en meer in zijn broekzak, hoeft deze legende eigenlijk geen verdere intro meer.

Rock Werchter 2023Lenny Kravitz komt voor de 9e maal langs in Werchter op zondag 4 juli. Måneskin mag dan weer verassend genoeg Rock Werchter headlinen op vrijdag. Dua Lipa staat bovenaan het programma van zaterdag en de Foo Fighters sluiten de editie van 2024 af op zondag 7 juli. De voorlopige affiche van Rock Werchter 2024 kan je hier terugvinden. Nog meer namen voor de festivals in Werchter worden binnenkort bekendgemaakt. Bruce Springsteen staat enkele dagen voor het festival al op het podium in het Festivalpark.

Rock Werchter 2024 vindt plaats van donderdag 4 tot en met zondag 7 juli in het Festivalpark van Werchter. The Hive camping opent de feestelijkheden op woensdag 3 juli. De ticketverkoop voor Rock Werchter 2024 loopt via ticketmaster.be. Alle ticketinformatie en prijzen voor Rock Werchter 2024 kan je hier terugvinden, maar de dagtickets voor zondag 7 juli zijn helaas al uitverkocht.

Rock Werchter Tickets

Tom Morello kondigt zichzelf aan voor Rock Werchter 2024
Tom Morello kondigt zichzelf aan voor Rock Werchter 2024