fbpx

Ontdek de Belgische selectie voor Rock Werchter 2024

Ontdek de Belgische selectie voor Rock Werchter 2024 met Equal IdiotsWe vieren deze week de Belgische muziek en dan kan Rock Werchter 2024 natuurlijk niet achterblijven. Zo heeft de organisatie zijn nationale selectie bekend gemaakt voor komende editie. Voor vrijdag 5 juli was de kapitein van de ploeg al bekend met dEUS, die dag staan nu ook Glints en Loverman op het festivalveld van Werchter. Zaterdag 6 juli staat er een sterk middenveld met de komst van Equal Idiots, J. Bernardt en Peuk. De slotdag wordt aangevuld met Bluai, Brutus, Whispering Sons en Isaac Roux.

Geen naturalisatie, maar ook Eefje de Visser komt naar Werchter op donderdag 4 juli.

Ontdek de Belgische selectie voor Rock Werchter 2024Lenny Kravitz komt voor de 9e maal langs in Werchter op zondag 4 juli. Måneskin mag dan weer verassend genoeg Rock Werchter headlinen op vrijdag. Dua Lipa staat bovenaan het programma van zaterdag en de Foo Fighters sluiten de editie van 2024 af op zondag 7 juli. De voorlopige affiche van Rock Werchter 2024 kan je hier terugvinden. Nog meer namen voor de festivals in Werchter worden binnenkort bekendgemaakt. Bruce Springsteen staat enkele dagen voor het festival al op het podium in het Festivalpark.

Rock Werchter 2024 vindt plaats van donderdag 4 tot en met zondag 7 juli in het Festivalpark van Werchter. The Hive camping opent de feestelijkheden op woensdag 3 juli. De ticketverkoop voor Rock Werchter 2024 loopt via ticketmaster.be. Alle ticketinformatie en prijzen voor Rock Werchter 2024 kan je hier terugvinden, maar de dagtickets voor zaterdag 6 en zondag 7 juli zijn helaas al uitverkocht.

Rock Werchter Tickets

Ontdek de Belgische selectie voor Rock Werchter 2024
Ontdek de Belgische selectie voor Rock Werchter 2024