fbpx

Enkele programmawijzigingen voor Rock Werchter 2024

Enkele programmawijzigingen voor Rock Werchter 2024De weersvoorspellingen zijn aan het beteren en het is nog een maand tot Rock Werchter 2024. De festivalzomer kan dus beginnen, maar tijdens de opbouw van het festival moeten we enkele programmawijzigingen noteren voor komende editie. In de app kan je de vernieuwde timetable verkennen zoals Lenny Kravitz die na zijn optreden tijdens de Champions League finale langer wilt optreden en zal 2 uur te bewonderen zijn in Werchter.

Enkele programmawijzigingen voor Klub C Rock Werchter 2024Het was al een tijdje bekend dat Bad Omens hun Europese festivalzomer annuleert, die openstaande plek op vrijdag wordt ingenomen door Tom Morello in The Barn. Archive neemt dan weer de plek in van Tom Morello, Declan McKenna en Glints wisselen van plaats, Kneecap schuift door en Yard Act zal nu de vernieuwde Klub C openen op vrijdag. Verder speelt The Southern River Band nu op zaterdag en Peuk wisselt die plek met donderdag.
Enkele programmawijzigingen voor Rock Werchter 2024Lenny Kravitz komt voor de 9e maal langs op zondag 4 juli. Måneskin mag verassend genoeg headlinen op vrijdag. Dua Lipa staat bovenaan het programma van zaterdag en de Foo Fighters sluiten Rock Werchter af op zondag 7 juli. De app en timetable voor Rock Werchter 2024 staan al online. Helaas moeten we het deze zomer doen zonder TW Classic en Werchter BoutiqueBruce Springsteen staat enkele dagen voor het festival wel in het Festivalpark.

Rock Werchter 2024 vindt plaats van donderdag 4 tot en met zondag 7 juli in het Festivalpark van Werchter. The Hive camping opent de feestelijkheden op woensdag 3 juli. De ticketverkoop voor Rock Werchter 2024 loopt via ticketmaster.be. Alle ticketinformatie en prijzen voor Rock Werchter 2024 kan je hier terugvinden, maar de dagtickets voor zaterdag 6 en zondag 7 juli zijn helaas al uitverkocht.

Rock Werchter Tickets

Enkele programmawijzigingen voor Rock Werchter 2024
Enkele programmawijzigingen voor Rock Werchter 2024