fbpx

Bear Rock & Electro 2024 onthult affiche

Bear Rock 2024 onthult affiche met DoodseskaderDe start van de zomervakantie in Andenne gebeurt niet zonder slag of stoot. Bear Rock & Electro zet het Waals stadje twee dagen op stelten. Op vrijdag zijn de gitaren aan de beurt op de gratis festivaldag van Bear Rock 2024. Die dag staan Doodseskader, My Diligence, Krakin Kellys, B&L, Stonks, Full of Suédoises, Suicide Sue, Chuck en Lily’s Explosion op de podiumplanken.

Bear Electro 2024 onthult affiche met Bloody BeetrootsEen dag later moeten de gitaren en drumstellen plaats ruimen en is het dansen dansen dansen op Bear Electro 2024. Deze festivaldag is helaas wel betalend, maar hiervoor krijg je drums en beats voorgeschoteld van The Bloody Beetroots, Dr. Lektroluv, Furax, Mumbai Science, Hardy & Ardie, Mr. Sampler en Binj die plaats nemen achter de draaitafels.

Bear Rock 2024 vindt plaats op vrijdag 28 juni en Bear Electro 2024 op zaterdag 29 juni. Beide festivals kan je terugvinden op Place du Chapitre in het Waalse Andenne. Bear Rock is gratis toegankelijk en tickets voor Bear Electro kan je terugvinden via de website aan 26 euro.

Bear Rock 2024 onthult affiche
Bear Rock 2024 onthult affiche
Bear Electro 2024 onthult affiche
Bear Electro 2024 onthult affiche