fbpx

Een pak nieuwe namen voor de Lokerse Feesten 2015

Een pak nieuwe namen voor de Lokerse Feesten 2015Het programma van de Lokerse Feesten 2015 is zo goed als rond. De organisatie heeft heel wat nieuwe namen losgelaten, waaronder een exclusief festivalconcert van Tori Amos op donderdag 6 augustus. The Van Jets komen langs op zaterdag 8 augustus samen met Tourist LeMC, die verhuist van de Elektropedia Room op 31 juli naar de Main Stage.

Het Zesde Metaal, Tout Va Bien en Safi & Spreej openen de festiviteiten op 3, 6 en 7 augustus. Afsluiten op de Grote Kaai doen we dan weer met Dirk Stoops op de eerste zondag, Gigolo’s In Retirement op maandag, Willem Jongeneelen op dinsdag, Studio Brussel meubel en Pukkelpop programmator Eppo Janssen op woensdag en Bryan Teddy op de laatste dag.

Voor de Red Bull Elektropedia Room mogen we Ø Phase, Kr!Z, Sash, FeestDJRuud, Gangthelabel, Woods, Rakka, Nadiem Shah, Supafly Collective, Quincy, Drumslave B2B La Junta Ft 3XB, Frenz & Sisco, Radio Rommelmarkt en The Greatest Switch met Michael Midnight noteren op het programma.

Op donderdag viert de punk & hardcore scene weer hoogtij met een indoor mini-festival. Brakfest. Coldburn, Pay No Respect, Broken Teeth, Malevolence, Backfire, Wisdom In Chains en Nast komen daarvoor langs in de kelder van de sporthal. In de indoorzaal komt er een Peep Night op vrijdag 7 augustus met Leesa, Spacid, Karotte, De Sluwe Vos en Red D. Een dag later is het weer tijd voor de Tom Tom Club in Red Bull Elektropedia zaal met Kenji Minogue, Billie, Hermanos Inglesos, Well Shaped Bushes Tomas De Soete, Hayden James en Go March.

Voor diegenen die in aanmerking komen, kunnen naar de fuif voor personen met een beperking op dinsdag 4 augustus. Op zaterdag 8 augustus komt Kapitein Winokio langs. Beide namiddagen zijn trouwens met gratis toegang. Andere namen die al bekend waren zijn MikaChic, Belle & Sebastian, dEUSMarco Borsato, Clouseau, Kaiser Chiefs, Martin Solveig, Janez Detd, Tom Jones, Status QuoChannel Zero op de metal-dag en een pak Elektropedia namen. Als extraatje geven we al de voorlopige timetable mee.

De 41e editie van de Lokerse Feesten vindt plaats van vrijdag 31 juli tot en met zondag 9 augustus 2015. De ticketverkoop loopt momenteel via de website van het festival. Er zijn ook 10-dagen combitickets in beperkte oplage en deze kosten 140€.

Programma Lokerse Feesten 2015