fbpx

Nneka, Starflam en meer naar Feest In Het Park 2015

Nneka, Starflam en meer naar Feest In Het Park 2015Feest in het Park vult de affiche nog maar eens aan met nieuwe namen en zo is de line-up voor komende editie bijna compleet. Zo komt Nneka, bekend van ‘Shining Star’, langs op zondag 16 augustus en ook een hiphop formatie uit eigen land Starflam plant een reünie in Oudenaarde. Ook Ozan zal van de partij zijn, die kennen we beter als bassist en elektronist van Oscar & The Wolf. Anderen die een DJ set komen draaien zijn Circo, Stwo, Vic Crezée, Jarreau Vandal en Polar Youth.

Eerder waren al namen als Milow, Girls In Hawaii en Gangthelabel  aangekondigd. Ook Arsenal is van de partij en dEUS wist zichzelf al aan te kondigen. The Van Jets en Buraka Som Sistema komen ook langs in Oudenaarde. Op donderdag is er dan weer een pre-party.

Feest In Het Park 2015 loopt  van 13 tot en met 16 augustus aan de vertrouwde Donkvijver in Oudenaarde. In het kader van de 20ste doet Fi:hP een inspanning om de ticketprijzen goedkoper te maken, dus ook die van de combitickets. Tot 30 juni betaal je voor datzelfde ticket 65€. Fase 3 start op 1 juli en dan kost een combiticket voor 4 dagen 70€. Er zijn ook dagtickets, 2-dagentickets en campingtickets beschikbaar.

Nneka, Starflam en meer naar Feest In Het Park 2015
Nneka, Starflam en meer naar Feest In Het Park 2015